LAZETIĆ SA DRESOM MILANA: Pojavila se FOTOGRAFIJA Zvezdinog bisera koja sve govori!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

JOŠ SAMO ZVANIČNA POTVRDA

LAZETIĆ SA DRESOM MILANA: Pojavila se FOTOGRAFIJA Zvezdinog bisera koja sve govori!

Fudbal -

Marko Lazetić doskorašnji fudbaler Crvene zvezde prema svemu sudeći novi je igrač Milana

Kako se najavljivalo prethodnih nedelja, Lazetić se iz Crvene zvezde seli u redove italijanskog Milana i to samo tri dana nakon što je postao punoletan a to je večeras praktično i ozvaničeno.

Mladi fudbaler je doputovao tokom dana u Milano, gde je obavio lekarske preglede, posle čega se na društvenim mrežama pojavila i fotografija na kojoj pozira sa crveno-crnim dresom Milana.

Crvena zvezda bi od ovog transfera trebalo da inkasira najmanje četiri miliona evra, a ukoliko se Lazetić nametne u Milanu, moguće je da na ime bonusa Zvezda zaradi još milion i po evra.

''Lazetić je investicija za budućnost, o njemu se pričaju hvalospevi, ali ne možemo da mislimo da će on doći ovde i odmah rešiti Milanove napadačke probleme. Sviđa mi se rad Maldinija i Masara koji se fokusiraju na mlade igrače. Kupovina Lazetića potvrđuje ovu strategiju kluba, ali za Piolija će biti od suštinskog značaja da uskoro oporavi najboljeg Rebića'', rekao je u večeras izjavi za ''SkajSport24'' direktor Tutosporta Gzavije Jakobeli

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track