PRVA IZJAVA MARKA LAZETIĆA KAO IGRAČA MILANA: Srećan sam! Mladi fudbaler ne skida osmeh sa lica! Izabrao dres s brojem 22 (VIDEO)
Foto: www.crvenazvezdafk.com

živi svoj san

PRVA IZJAVA MARKA LAZETIĆA KAO IGRAČA MILANA: Srećan sam! Mladi fudbaler ne skida osmeh sa lica! Izabrao dres s brojem 22 (VIDEO)

Fudbal -

Bivši Zvezdin napadač oduševljen prijemom na San Siru

Marko Lazetić stigao je u Milano juče i pod budnim je okom medija, ali i navijača roso-nera!

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi fudbaler dao je i prvu izjavu po dolasku u Milano. Njega je na izlasku sa stadiona San Siro sačekao jedan navijač i upitao da li je srećan što je došao u Milan.

- Naravno - bio je odgovor Marka Lazetića, sa zadnjeg sedišta luksuznog BMW koji ga je odvezao u trening centar sedmostrukog prvaka Evrope.

Ako je suditi po objavama na društvenim mrežama Marko Lazetić izabrao je da na dresu Milana nosi broj 22. Taj broj ima ozbiljnu težinu jer ga je nosio legendarni Brazilac Kaka, španski Srbin Bojan Krkić, brazilski golman Gabrijel i Alesio Čerči.

Crvena zvezda je prodala Marka Lazetića Milanu i na njegovoj prodaji zaradila 5.500.000 evra, uz bonuse. Mladi fudbaler ponikao je na Marakani, a za prvi tim crveno-belih debitovao je u pobedi protiv Rada (3:0) 30. novembra 2020. godine. Tada je Lazetić imao samo 16 godina i deset meseci.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Po tome je treći igrač na listi najmlađih Zvezdinih debitanata. Ispred njega su Ivan Ilić (16 godina i 18 dana) koji sada igra u Veroni i čuveni Milko Đurovski (16 godina i 43 dana).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track