DOBRA PROCENA DOMAĆIH KLADIONICA: Ko se kladio da Vlahović odlazi u Juventus zaradiće onoliko koliko je i uložio!
Foto: Starsport©

transfer decenije

DOBRA PROCENA DOMAĆIH KLADIONICA: Ko se kladio da Vlahović odlazi u Juventus zaradiće onoliko koliko je i uložio!

Fudbal -

Dobro su se kotirali i klubovi iz Premijer lige, pre svega ljuti rivali iz severnog Londona, Totenhem i Arsenal

Ko se u domaćim kladionicama kladio da će reprezentativac Srbije i jedan od najtraženijih mladih golgetera u Evropi Dušan Vlahović, iz Fjorentine preći u najtrofejniji italijanski klub Juventus, zaradiće onoliko koliko je uložio, jer je kvota bila tačno 2! Dakle, kladionice su dobro procenile da su najveće šanse da bivši fudbaler Partizana i najbolji strelac Serije A ostane na Apeninskom poluostrvu, iako se u jednom trenutku činilo da je najbliži odlasku u englesku Premijer ligu.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Doduše, i engleski klubovi su se na kladionici dobro kotirali, pre svih ljuti rivali iz severnog Londona, Arsenal i Totenhem. Gradski rivali iz Mančestera, siti i junajtred, nisu bili u prvom planu, mada su i "građani" i "đavoli" takođe pokazivali interesovanje za Dušana Silnog! Milanski velikani Milan i Inter izgubili su trku od torinske "Stare dame", dok su iz "drugog plana" šansu vrebali evropski giganti Pari sen Žermen i najveći nemački klub Bajern iz Minhena.

Zanimljivo je da je Vlahović bio letos veoma blizu odlaska u madridski Atletiko, ali iako su klubovi, kao i njegovi agenti, postigli načelan dogovor, do realizacije transfera nije došlo isključivo zato što srpski centarfor nije želeo da ide u prestonicu Španije, odakle je interesovanje pokazivao i Real, ali do ozbiljne ponude nikada nije ni došlo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track