ZAJEDNO IMAJU 43 TROFEJA! Marko Jevtović poslednji u nizu fudbalera koji su odlučili da se vrate u Partizan: Energija kao 2017
Foto: FK Partizan

13 ZA SREĆU!

ZAJEDNO IMAJU 43 TROFEJA! Marko Jevtović poslednji u nizu fudbalera koji su odlučili da se vrate u Partizan: Energija kao 2017

Fudbal -

Povratnici s crno-belima imaju ukupno 40 trofeja i nadaju se novim uspesima

Partizan je jesenji deo sezone završio na prvom mestu, sa pet bodova više od večitog rivala i dobrom situacijom pred nastavak prvenstva. Neće biti lako, ali Parni valjak će na putu ka prvoj tituli posle četiri godine voditi proverene snage.

Dolaskom Ljubomira Fejse i Marka Jevtovića u januarskom prelaznom roku, broj povratnika među fudbalerima porastao je na 13, a čak je i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević jedan od onih koji je svojevremeno odlučio da po drugi put dođe u Humsku ulicu.

Marko Jevtović
foto: Dado Đilas

Kada se svi uspesi skupe na gomilu, ukupan broj trofeja koji su 13 fudbalera osvojili sa Partizanom iznosi 40, a kada se na to dodaju i uspesi kojima se radovao i Stanojević, 43 trofeja zvuči impresivno, pogotovo ako se uzme u obzir da je ostatak tima sa Partizanom tokom proteklih godina ukupno skupio samo 13 trofeja.

Poslednji od igrača koji je ponovo zadužio crno-belu opremu je Marko Jevtović koji se novim saigračima pridružio u završnici priprema u Turskoj. On je tokom prvog boravka u Partizanu osvojio i duplu krunu.

- Nadam se da ćemo ponovo obradovati navijače na taj način. Dupla kruna iz 2017. godine je posebna u sećanjima svih nas, ta energija koja nas je nosila, vukla tokom cele sezone, posebno u prolećnom delu. To najlepši period u karijeri, a vidim da se slična energija oseća i sada, u ekipi i stručnom štabu, da je sve na maksimalnom nivou - rekao je Jevtović.

Marko Jevtović
foto: Dado Đilas

Učinak povratnika u crno-belom dresu Aleksandar Stanojević 2 titule, 1 Kup Marko Jevtović 1 titula, 3 Kupa Ljubomir Fejsa 3 titule, 2 Kupa Aleksandar Miljković 4 titule, 2 Kupa Ivan Obradović 3 titule, 2 Kupa Milan Smiljanić 3 titule, 2 Kupa Danilo Pantić 2 titule, 2 Kupa Nemanja Miletić /, 2 Kupa Rikardo Gomeš /, 1 Kup Miloš Jojić 1 titula, / Marko Živković 1 titula, / Lazar Marković 3 titule, / Milan Lukač 1 titula, / Rajko Brežančić 2 titule, /

Generalka pa povratak u Beograd

Šampion Gruzije poslednji protivnik

Crno-beli su u Turskoj odigrali tri jake pripremne utakmice na kojima su ostavili dobar utisak, ne toliko rezultatski, koliko igrom i pokazanim trudom. Poslednju utakmicu Partizan će igrati danas protiv šampiona Gruzije, ekipe Dinama iz Batumija. Taj meč će poslužiti kao generalna proba pred nastavak prvenstva i utakmicu protiv Radničkog u Nišu koja je zakazana za 12. februar.

Kurir sport / A.Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track