ZEMLJOTRES U ŠUMADIJI, VELIKE PROMENE U RADNIČKOM IZ KRAGUJEVCA! Kurir saznaje: NENAD LALATOVIĆ prvi pik za novog trenera
Foto: Beta/ Saša Đorđević

šok

ZEMLJOTRES U ŠUMADIJI, VELIKE PROMENE U RADNIČKOM IZ KRAGUJEVCA! Kurir saznaje: NENAD LALATOVIĆ prvi pik za novog trenera

Fudbal -

Gradska vlast želi proverenog stručnjaka na čelu kluba kako bi se sačuvao status u Superligi Srbije

Velike promene dešavaju se u Radničkom 1923 iz Kragujevca. Aktuelna uprava napušta klub, a grad kao glavni finasijer preuzima inicijativu sa ciljem opastanka u Superligi. Kako Kurir saznaje, Nenad Lalatović trebalo bi da bude postavljen za prvog trenera.

Nenad Lalatović
foto: Starsport©

To znači da će dosadašnji šef struke Zoran Milinković biti razrešen dužnosti. Kragujevački Radnički 1923 nalazi se na poslednjem mestu Superlige sa svega 16 bodova. Dobro su počeli sezonu, a onda ušli u seriju poraza što je rezultiralo "fenjerom" na kraju polusezone.

Zoran Milinković
foto: Saša Pavlić Koki

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca odradili su pripreme u Turskoj, bili su Antaliji dve nedelje, a kada su se vratili u Šumadiju, usledio je šok. Grad Kragujevac smatra da je poslednji trenutak za promene, jer ne bi bilo dobro da ovaj region Srbije izgubi mesti u elitnom fudbalskom rangu. Zato je smenjena celokupna uprava na čelu sa generalnim direktorom Nikolom Frževićem.

Nenad Lalatović (44) radio je u velikom broju srpskih klubova, a od oktobra je slobodan, posle razlaza sa saudijskim klubom Al Batin. Uspešnu trenersku karijeru gradio je u novosadskom Proleteru, Voždovcu, Napretku, Crvenoj zvezdi, Borcu, Vojvodini sa kojom je osvojio Kup Srbije i Čukaričkom. Bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Kurir sport / A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track