MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Barselona 2,50, Senegal 2,35, Rendžers 1,50!
Foto: Profimedia

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Barselona 2,50, Senegal 2,35, Rendžers 1,50!

Fudbal -

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas, a koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BARSELONA - ATLETIKO MADRID (NEDELJA, 16.15), KEC 2,50

Barselona nije uspela da prođe grupe Lige šampiona, nije se proslavila ni u Kupu kralja gde je ispala od Bilbaa u produžecima, a ne stoji katalonski velikan najbolje ni u Primeri. Posle promene trenera, Barsa je stigla do petog mesta. U poslednja dva kola Ćavijevi igrači su igrali nerešeno sa Granadom (1:1) i pobedili su Alaves (1:0), a danas dočekuju direktnog rivala u borbi za mesto u Ligi šampiona - Atletiko Madrid. Kolčonjerosi su branioci krune u Španiji, ali ne blistaju u ligi. takođe su završili borbe u Kupu Španije, ali su prošli su nokaut fazu Lige šampiona. Na turniru La Lige ekipa ima 10 pobeda i šest remija, Atletiko zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa bodom više od Barselone. U poslednjem meču crveno-beli su pobedili Valensiju (3:2).

SENEGAL - EGIPAT (NEDELJA, 20.00), KEC 2,35

Prva za Senegal ili osma kruna za Egipat? Afrički kup nacija stigao je do kraja takmičenja, pošto se večeras u Jaundeu sukobljavaju Lavovi Terange i Faraoni u borbi za prevlast na kontinentu. Momci Alijua Sisea na turnir u Kamerun stigli su kao dvostruki osvajači, ali samo srebrnih medalja na glavnom fudbalskom prvenstvu Afrike. Ekipa je bila uspešna u fazi po grupama, osvojila prvo mesto, a sve to sa samo jednim datim golom. Prvi plej-of meč doneo je siguran uspeh u duelu sa Zelenortskim Ostrvima (2:0). Tada je senegalski tim dobio na zamahu i pobedama nad Ekvatorijalnom Gvinejom i Burkinom Faso, istim rezultatom 3:1, bukirao finale. Tamo ga čeka Egipat, sedmostruki pobednik glavnog afričkog fudbalskog šampionata. Epitet jednog od favorita dokazao se tokom grupne faze, gde posle poraza od Nigerije (0:1) nije izgubio. U plej-ofu puleni Karlosa Keiroša su u seriji udaraca sa 11 metara ispratili Obalu Slonovače. Faraoni su potom eliminisali Maroko (1:0 posle produžetaka), a onda i Kamerun na penale.

RENDŽERS - HARTS (NEDELJA, 17.00), KEC 1,50

Policajci su aktuelni šampioni Škotske, i bore se da ponove ovo dostignuće. Stvari su donedavno izgledale sjajno za Rendžers, ali se situacija promenila poslednjih sedmica. U okviru 24. kola puleni Đovanija van Bronkhorsta su se na gostovanju suprotstavili glavnom rivalu Seltiku i doživeli težak poraz (0:3). Sada Policajci traže rehabilitaciju, a za rivala imaju Harts. Srca iz Edinburga su trećeplasirana na tabeli sa čak deset bodova razlike u odnosu na četvrtoplasirani Madervel, ali nije moguće da sustignu Rendžers i Seltik. Bez poraza su već dva meča, pošto su uspeli da se izbore sa Madervelom (2:0) i igrali su nerešeno sa Hibernijanom (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track