ĐORĐE JOVANOVIĆ DONEO POBEDU MAKABIJU NA DEBIJU: Doskorašnji napadač Čukaričkog već na startu opravdao poverenje trenera Krstajića
Foto: Printskrin/Instagram

odmah prvenac

ĐORĐE JOVANOVIĆ DONEO POBEDU MAKABIJU NA DEBIJU: Doskorašnji napadač Čukaričkog već na startu opravdao poverenje trenera Krstajića

Fudbal -

Klub iz Tel Aviva očekuje dvomeč protiv PSV Ajndhovena u nokaut fazi Lige konferencoija, 17. i 24. februara.

Srpski napadač Đorđe Jovanović (22) je pre tri dana je iz Čukaričkog prešao u izraelski Makabi iz Tel Aviva za skoro dva miliona evra, a u subotu uveče je debitovao golom za novi klub, čiji je trener bivši selektor Srbije Mladen Krstajić.

Mladen Krstajić
foto: Printscreen

Štaviše, doskorašnji špic "brđana" doneo je pobedu protiv Ironi Kirjat Šmone (1:0) i odmah najavio da bi mogao da bude veliko pojačanje za tim Mladena Krstajića.

Jovanović je četvrti najskuplje plaćeni igrač u istoriji kluba iz Tel Aviva i već na prvoj utakmici je počeo da opravdava taj novac, kao i veliko poverenje kluba koji mu je dao ugovor na tri i po godine. Nekadašnji napadač Partizana, koji je u Čuki "oživeo" karijeru posle neuspešne epizode u Lokerenu i Kadizu, uskoro će sa saigračima imati i veliki evropski izazov - dvomeč protiv PSV Ajndhovena u nokaut fazi Lige konferencoija, 17. i 24. februara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track