Meč istine za Zvezdu

Crveno-beli u Bordou

Meč istine za Zvezdu

Fudbal -
Očekujem da nas napadnu, a mi da se uz Božju pomoć plasiramo u Ligu Evrope, kaže štoper Milan Jovanović

Kom opanci, kom obojci...Crvena zvezda večeras (20.30) igra revanš meč plej-ofa Lige Evrope protiv Bordoa u Francuskoj. Crveno-beli su „žirondincima“ pre nedelju dana pokazali zube, bili bolji rival i odigrali obećavajućih 0:0. Današnja utakmica u Bordou biće meč istine za igrače Crvene zvezde - da pokažu da Francuzi u Beogradu nisu imali slab dan.Trener Aleksandar Janković spremio je taktiku za Bordo, a oporavljeni Milan Jovanović smatra da bi i na gostovanju trebalo odigrati strpljivo, hrabro, čvrsto u sredini terena, kao u Beogradu.- Imamo šansu i treba u nju da verujemo. Bordo je igrao oprezno i zatvoreno u Beogradu. Nadam se da će se otvoriti i napasti, da će probati da nam daju gol. Evropske utakmice su teške jer se uvek ekipa iscrpi. Očekujem da će se ovog puta otvoriti i ostaviti nam prostora da ih kaznimo - istakao je Jovanović i dodao:- Ekipa je odrasla i pokazala da može da se nosi s pritiskom. Samopouzdanje i čvrstina dolaze kroz utakmice. Nadam se da ćemo uz Božju pomoć uspeti da se plasiramo u Ligu Evrope.Fudbaler Bordoa Brazilac Žusi očekuje veliku borbu i pobedu svog tima:- Bilo je teško u Beogradu. Tamo je bio pravi rat na terenu. Igraćemo 90 minuta i videti ko prolazi. Bićemo oprezni i meču sa Zvezdom prići ćemo kao da se radi o finalu. Glava mora da nam bude hladna, a um besprekoran.

Ode Bakić u TorinoNajtalentovaniji crnogorski fudbaler Marko Bakić, umesto u Crvenoj zvezdi, zaigraće u italijanskom Torinu, a transfer je odradio menadžer Falji Ramadani. Mladog veznog igrača, koji ima samo 19 godina, zajedno su 50/50 od Mogrena za milion evra otkupili Fjorentina i Torino, pa će ta dva kluba raspolagati i njegovim ugovorom.

Milijaš se vratio!Zvezdin bivši kapiten ponovo će dobiti priliku da obuče crveno-beli dres i stavi traku na levu ruku. Nenad Milijaš će danas, prema dobro obaveštenim izvorima, potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, a promocija bi se održala u subotu. Tek na predstavljanju biće jasno da li se Milijaš vraća na Marakanu kao pozajmljen igrač Vulverhemptona ili kao slobodan agent.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track