POKETINO PRODRMAO PLANETU REČIMA O MBAPEU: Francuz bio blizu potpisa za Real, sada na pomolu preokret? Evo kada Kilijan odlučuje!
Foto: EPA

pariz

POKETINO PRODRMAO PLANETU REČIMA O MBAPEU: Francuz bio blizu potpisa za Real, sada na pomolu preokret? Evo kada Kilijan odlučuje!

Fudbal -

Delovalo je da bi Kilijan Mbape mogao da se dogovori sa Real Madridom pred kraj zimskog prelaznog roka, ali do toga nije došlo.

Naravno, ne znači da neće. O odlasku Francuza u Madrid govori se već dugo i on je praktično već viđen u dresu kraljevskog kluba.

O tome je govorio i Maurisio Poketino, trener Parižana koji je poručio da se nada Mbapeovom ostanku.

- Nadam se da će Kilijan ostati u PSŽ-u čitavu karijeru. Bilo bi dobro da potpiše novi ugovor sa klubom. Tome se nadamo. Za mene, Kilijan je jedan od pet najboljih na svetu - rekao je Argentinac.

On je otkrio i kada će brzonogi Francuz doneti odluku.

- Mbape će svoju odluku doneti nakon utakmice u Ligi šampiona dva tima. Znam da će Kilijan imati potpuni fokus za PSŽ. Poštujemo ga, na njemu je da odluči o svojoj budućnosti - zaključio je Argentinac.

Prvi meč osmine finala Lige šampiona između PSŽ-a i Reala zakazan je za 15. februar, dok je revanš na programu 9. marta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track