SUMNJIVI SNIMAK RONALDA O KOM BRUJI PLANETA: Kristijano slučajno uključio PRENOS UŽIVO?! Mnogi posle ovoga misle da je čudan VIDEO
Foto: Instagram/Cristiano

pogrešio?

SUMNJIVI SNIMAK RONALDA O KOM BRUJI PLANETA: Kristijano slučajno uključio PRENOS UŽIVO?! Mnogi posle ovoga misle da je čudan VIDEO

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je ozbiljno šokirao fanove neobičnim javljanjem putem društvene mreže Instagram.

Portugalac je "najpraćenija" osoba na ovoj mreži sa preko 400.000.000 pratilaca, a mnogi su nakon pomenute situacije došli do zaključka da on ni ne zna da je koristi.

Naime, on se uključio uživo na Instagramu i praktično u nekoliko sekundi na njegov "lajv" stiglo je preko 700.000 fanova koji su želeli da vide šta Ronadlo ima da poruči.

Međutim, umesto bilo kakvog obraćanja fudbalera Mančester junajteda, dobili su snimak koji je poprilično čudan. Barem su ga tako ocenili oni koji su se ga gledali.

Ronaldo se "uključio" iz saune, a umesto da nešto kaže gledaocima, povremeno se smeškao, povremeno snimao sebe, a povremeno dvorište kuće u Mančesteru.

Nakon minut i po Ronaldo je isključio prenos, a čest zaključak onih koji su pogledali video jeste da je toliko bilo potrebno Portugalcu da otkrije kako se prenos gasi.

Naravno, mnogi su snimili čitavo uključenje, zatim to delili na društvenim mrežama, pa se tako u velikom broju mogu videti komentari ljudi koji smatraju da je Ronaldo čudan, dok su se drugi pitali šta on to radi.

Javne ličnosti često imaju osobe koje vode računa o njihovim društvenim mrežama, a ovakav "ispad" Ronalda dokaz je da je tako nešto i potrebno. Pogotovo osobi koja po jednoj reklamiranoj objavi zaradi oko 1.500.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track