LASERIMA NA IGRAČE RADNIČKOG KOD IZVOĐENJA PENALA! Navijači Zvezde koristili "efikasno oružje" na "severu" Marakane! VIDEO
Foto: @starsport

KUP SRBIJE

LASERIMA NA IGRAČE RADNIČKOG KOD IZVOĐENJA PENALA! Navijači Zvezde koristili "efikasno oružje" na "severu" Marakane! VIDEO

Fudbal -

Prilikom izvođenja jedanaesteraca u penal-seriji na utakmici Crvena zvezda - Radnički, na sve fudbalere gostujućeg tima bili su upereni jaki laserski zraci, pogotovo u predelu očiju! Sudija Srećković je to u potpunosti ignorisao, nije uopšte reagovao!

Ova "moda" nije ovdašnja novost, viđana je ranije i na najvećim svetskim takmičenjima. Navijači na sve načine pokušavaju da ometu igrače protivničkih klubova u odsudnim trenucima, a laseri su se kod izvođenja penala pokazali kao veoma efikasno oružje.

Golman crveno-belih Milan Borjan im je odbranio čak četiri penala. Da li je to možda i posledica korišćenja lasera sa "severa" našeg najvećeg stadiona, tek će se razmatrati i analizirati, ali čini se da je i to uticalo na Nišlije da onako loše šutiraju penale!

Nekima to nije smetalo, poput Nikole Štulića, inače bivšeg fudbalera Partizana. On je i uz laserske atake direktno na oči efektnom "panenkom" matirao Borjana, ali je potom usledio haos na terenu. Štulić je i isključen, a situacija se nekako smirila i naposletku je u šokantnom meču Crvena zvezda, ipak, prošla dalje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track