BODO GLIMT ŠOKIRAO SELTIK! Velika pobeda norveškog tima u sred Glazgova!
Foto: Profimedia

LIGA KONFERENCIJA

BODO GLIMT ŠOKIRAO SELTIK! Velika pobeda norveškog tima u sred Glazgova!

Fudbal -

Fudbaleri Lestera pobedili su na svom terenu Randers sa 4:1, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija.

Lester je poveo golom Vilfreda Ndidija u 23. minutu, a izjednačio je Vito Hamershoj-Mistrati u 45. Novo vodjstvo engleskoj ekipi doneo je Harvi Barns pogotkom u 49. minutu, a šest minuta kasnije prednost je udvostručio Patson Daka. Konačan rezultat postavio je Kirnan Dusberi-Hol u 74. minutu.

Fudbaleri Olimpika pobedili su na svom terenu u Marseju Karabag sa 3:1. Olimpik je stekao dva gola prednosti preko Arkadijuša Milika, u 41. i 44. minutu, a pogodak za klub iz Azerbejdžana postigao je Kadi u 85. Pobedu je obezbedio Dimitri Paje pogotkom u drugom minutu nadoknade vremena.

Fudbaleri Bodo Glimta pobedili su u Glazgovu domaći Rendžers sa 3:1. Norvežani su poveli u sedmom minutu golom Runara Espejorda, a u 55. minutu prednost je udvostručio Amal Pelegrino. Pogodak za domaće postigao je Dajzen Maeda u 79. a konačan rezultat postavio je Ugo Vetlesen u 81. minutu.

Revanš utakmice na programu su za sedam dana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track