KOMŠIJSKI DERBI! TSC dočekuje Spartak! Lazetić: Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

KOMŠIJSKI DERBI! TSC dočekuje Spartak! Lazetić: Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da "komšijski derbi" sa Spartakom donosi tenzije i neizvesnost, kao i da mu veru u pobedu daje atmosfera sa treninga.

"Čeka nas ozbiljan protivnik iz komšiluka, a zna se da komšijski derbiji donose tenzije i neizvesnost i verovatno će tako biti i sada. Utakmica će biti interesantna i po tome što Spartak ima novog trenera, koji će imati nove zahteve u igri", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

"Po broju bodova i oni su na sredini, kao i većina drugih ekipa. Svi imamo slične šansu za gornji deo tabele, tako da za bolji plasman moramo da ostanemo usredsredjeni na svoj cilj i da pokažemo bolju partiju od one na prethodne. Pokušavam da motivišem tim posle Lučana gde smo igrali ispod svih očekivanja. Veru u pobedu mi daje atmosfera sa treninga i činjenica da su momci svesni svoje odgovornosti, da su veoma motivisani i da mogu da prikažu taktički dobru igru sa manje grešaka", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a dočekaće u subotu u Bačkoj Topoli ekipu Spartaka iz Subotice, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

Spartak je 10. na tabeli Super lige Srbije sa 27 bodova, dok je TSC na 11. mestu sa bodom manje.

U prvom kolu u nastavku sezone TSC je na gostovanju poražen od Mladosti iz Lučana (2:0), a Lazetić je rekao da na svaku utakmicu gleda kao na novu lekciju.

"Takva je bila i ona u Lučanima i zato verujem da ćemo narednu odigrati taktički bolje i ispraviti greške koje smo pravili. Momci su dobro reagovali na moje sugestije na treninzima, svesni su da smo podbacili i da u subotu moramo da budemo dobro fokusirani kako bi nam pobeda bila zagarantovana", ocenio je on.

Napadač Petar Škuletić rekao je da su porazi sastavni deo igre, i da su sada okrenuti meču protiv Spartaka.

Petar Škuletić
foto: TSC

"Igramo na svom terenu na kome su uslovi dobri, a ambijent lep i jedva čekamo subotu da se pred svojom publikom iskupimo za prošli poraz", zaključio je Škuletić.

Meč između TSC-a i Spartaka na programu je u subotu od 18.00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track