VLAHOVIĆEV NASLEDNIK GLEDAO, PA SE OBLIZIVAO: Igrač Fjorentine kopirao LALATOVIĆA, buljio U DEKOLTE lepe novinarke (FOTO)
Foto: Nemanja Ilić/Kurir, Printscreen/Twitter

repriza

VLAHOVIĆEV NASLEDNIK GLEDAO, PA SE OBLIZIVAO: Igrač Fjorentine kopirao LALATOVIĆA, buljio U DEKOLTE lepe novinarke (FOTO)

Fudbal -

Brazilac zevao u dekolte novinarke Roselo Petriljo

Fudbaler Fjorentine Artur Kabral napravio je neviđen gaf o kojem već danima bruji Italija. Brazilac je besramno gledao u bujno poprsje novinarke Roselo Petriljo koja je sedela do njega vodeći konferenciju.

Arturo Kabral
foto: Printskrin/Tviter

Situacija je neodoljivo podsetila na reakciju srpskog trenera Nenada Lalatovića od pre nekoliko godina, kada nije uspevao da sakrije reakciju na izazovnu portparolku Vojvodine Sanju Bebu Kružević. Tada je Lala jedva uspevao da se koncentriše na pitanja i odgovore.

Brazilac Kabral glavna je tema na društvenim mrežama, ali i medijima u Italiji.

Atraktivna novinarka i portparolka Fjorentine Roselo Petriljo na sebi je imala majicu dubljeg dekoltea, a Kabral jednostavno nije mogao da se suzdrži, pa je u nekim trenucima i raširenih usta uživao u pogledu.

Celu situaciju zabeležile su kamere, na kojima se jasno vidi kako Brazilac ne skida pogled sa lepe Rosele. Baš ta njegova reakcija podsetila je na Nenada Lalatovića i Sanju Kružević.

Inače, Arturo Kabral došao je u Fjorentinu nedavno iz Bazela, kao zamena za Dušana Vlahovića koji je pojačao Juventus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track