ISPRAVLJENA GRREŠKA SUDIJE NA MARAKANI! ŠTULIĆU PONIŠTEN CRVENI KARTON: Bivši igrač Partizana može da igra protiv Voždovca!
Foto: Printskrin

KUP SRBIJE

ISPRAVLJENA GRREŠKA SUDIJE NA MARAKANI! ŠTULIĆU PONIŠTEN CRVENI KARTON: Bivši igrač Partizana može da igra protiv Voždovca!

Fudbal -

Bivši fudbaler Partizana Nikola Štulić ima pravo da igra za niški Radnički na nedeljnom prvenstvenom meču u gostima protiv Voždovca! Sudija Marko Srečković bio očajan prilikom penal-serije na Marakani!

Štulić je greškom dobio crveni karton tokom penal-serije sa Crvenom zvezdom u poslednjem meču osmine finala Kupa Srbije. Ipak, greška je ispravljena, a odluka je preinačena i on će ipak biti u konkurenciji za tim u meču protiv Voždovca!

Naime, greška se dogodila tokom penal-serije, Štulić je postigao gol, potom je provokativno prstom pokazao ka Zvezdinom "severu". Izbila je odmah ogromna gužva na terenu i veoma loši sudija Srećković je pokazao žuti karton mladom napadaču. Ovo je njemu bio drugi žuti karton, te je automatski i "pocrveneo".

Nikola Štulić, Aleksandar Dragović, Milan Borjan, Crvena zvezda, Radnički
foto: @starsport

Prema pravilima, penal-serija se računa posebno od ostatka meča, odnosno, kartoni koji se dobiju u toku regularnih 90 minuta se ne prenose u moguću seriju izvođenja jedanaesteraca. Inače, Štulić je bio precizan sa bele tačke, a nisu ga omeli ni ataci "laserima" po očima sa severne tribine Marakane.

Ipak, Srećković je napravio ovaj previd i pokazao je crveni karton mladom napadaču. Kako god, Štulić će ipak biti na raspolaganju treneru Bataku za susret s Voždovcem.

Srećković je bio očajan i ubedljivo najgori akter na meča Crvena zvezda - Radnički (Niš), pogotovo tokom penal-serije, kada je dopuštao Zvezdinom golmanu Milanu Borjanu da istrčava sa gol linije, pa čak i do peterca, pre udaraca fudbalera Radničkog sa bele tačke! Zanimljivo je da se zbog toga niko nije bunio ni iz Radničkog!?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track