ULOVLJENA! OVAJ POTEZ ITALIJANSKE MISICE ODAJE VEZU SA VLAHOVIĆEM! Prelepa Karolina otkrila je sve na Instagramu!
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

sada je sve jasno

ULOVLJENA! OVAJ POTEZ ITALIJANSKE MISICE ODAJE VEZU SA VLAHOVIĆEM! Prelepa Karolina otkrila je sve na Instagramu!

Fudbal -

Čini se da je pitanje momenta kada će veza srpskog fudbala i italijanske lepotica i zvanično biti potvrđena

Karolina Stramare zapratila je na Instagramu najboljeg prijatelja Dušana Vlahovića. Među 240 ljudi koje prelepa Italijanka prati našao se i jedan Srbin. Reč je i velikom prijatelju fudbalera Juventusa, koji često borovi kod njega u Italiji. Kristalno je jasno otkud onda njegovo poznanstvo sa Karolinom i praćenje na Instagramu.

Poznati par se nije zapratio na društvenim mrežama kako ne bi probali da sačuvaju svoju vezu daleko od očiju javnosti, ali ovakvi potezi ih polako odaju.

Kako Kurir saznaje, veze srpskog fudbalera i italijanske misice traje već nekoliko meseci, a i dalje se trude da ne budu "uhvaćeni" zajedno u javosti.

Pošto je ovo jedna od udarnih sportsko-zabavnih tema na "čizmi" nismo sigurni da će još drugo uspeti da se sačuvaju od paparaca koji vrebaju na sve strane. Karolina je zaštitno lice Serije B, tako da je poslom odvojena od Vlahovića.

Ova lepotica izveštava publiku sa mečeva drugog ranga italijanskog takmičenja i nema sumnje da to i te kako podiže popularnost ovom takmičenju. Uostalom, nije za džabe dobila nadimak italijanska Megan Foks...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track