OVERMARS JE POSRNUO, SPOPADAO ŽENE, ALI GA TADIĆ NIJE OSUDIO: Mark me je doveo u AJAKS, on je moj PRIJATELJ, uvek ću biti uz njega
Foto: Profimedia

podrška i razumevanje

OVERMARS JE POSRNUO, SPOPADAO ŽENE, ALI GA TADIĆ NIJE OSUDIO: Mark me je doveo u AJAKS, on je moj PRIJATELJ, uvek ću biti uz njega

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije nije se odrekao bivšeg direktora

Kapiten Ajaksa i srpske reprezentacije Dušan Tadić komentarisao je za holandske medije odlazak sportskog direktora Marka Overmarsa iz kluba!

Dušan Tadić
foto: Profimedia

Da podsetimo, Mark Overmars je pre dve nedelje samoinicijativno napustio klub, nakon što se u medijima pojavila priča da je godinama seksualno uznemiravao čak 11 žena koje su radile u tom klubu. Jednoj od žena navodno je putem telefona slao i fotografiju svog polnog organa. Celu aferu holandski mediji krstili su imenom "Napaljeni rođak".

Mark Overmars
foto: Profimedia

Upravo je Mark Overmars bio najzaslužniji što je Dušan Tadić u leto 2018. godine iz Sautemptona došao u Ajaks. Srbina su Holanđani platili 11.400.000 evra.

- Imao sam odličan odnos sa Markom, kao i svaki igrač. Cenim dobre stvari koje je učinio za Ajaks. Naravno da sam tužan zbog toga što se desilo i nedostajaće nam - rekao je Tadić za portal "Volkskrant" i dodao:

Dušan Tadić
foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

- U životu ne možeš tek tako da sudiš ljudima. Ne znam tačno šta se desilo. Mogu samo da kažem da mi je prijatelj i da ću uvek biti tu za njega ako mu nešto zatreba. On je stvorio ovaj tim. Sebe je već osudio, a svi ljudi greše.

Mark Overmars oženjen je sa Šantal van Vensel, bivšom mis Holandije, sa kojom ima dvojicu sinova Frenkija i Nika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track