HRVATSKA OVO NE PAMTI: Dinamo i Hajduk u istom kolu izgubili u derbiju! Mance gurnuo Osijek na prvo mesto, tu je i Rijeka! VIDEO
Foto: Printskrin

uzbudljivo

HRVATSKA OVO NE PAMTI: Dinamo i Hajduk u istom kolu izgubili u derbiju! Mance gurnuo Osijek na prvo mesto, tu je i Rijeka! VIDEO

Fudbal -

Jedan od najinteresantnijih fudbalskih šampionata igra se u Hrvatskoj.

Čak četiri ekipe gotovo ravnopravno konkurišu za titulu prvaka, a posle rezultata minulog vikenda ta činjenica dobija dodatno na snazi.

Ne pamti se kada su Dinamo i Hajduk izgubili u istom kolu, i to od direktnih konkurenata u derbijima.

Prvo je Hajduk, silno pojačan, izgubio na "Poljudu" Dalmatinski derbi od Rijeke sa 3:1, a dan kasnije u "Gradskom vrtu" je stradao Dinamo od Osijeka.

Hajduk je poražen posle četiri meseca, a treneru Dambrauskasu je ovo prvi poraz na klupi ekipe iz Splita. Strelci za Rijeku su bili Drmić u 17., Vučkić u 33. i Krešić u 86. minutu. Jedini gol za Hajduk je postigao Livaja u 69. minutu.

Osijek je do pobede nad Dinamom stigao golom Antonia Mancea u 77. minutu.

Osijek je lider sa 52 boda iz 25 utakmica, Dinamo je drugi sa 50 bodova iz 24 utakmice. Rijeka je treća sa 49 bodova iz 25 utakmica, a Hajduk četvrti sa 47 bodova iz 24 utakmice. Hajduk i Dinamo imaju zaostalu međusobnu utakmicu na Poljudu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track