HRABRO! Partizan večeras (18.45) dočekuje Fejenord u prvom meču 1/8 finala Lige konferencije
Foto: Starsport©

liga KONFERENCIJE

HRABRO! Partizan večeras (18.45) dočekuje Fejenord u prvom meču 1/8 finala Lige konferencije

Fudbal -

Partizan večeras (18.45) dočekuje holandskog predstavnika u prvom meču osmine finala Lige konferencije

Fudbaleri Partizana večeras (18.45) protiv Fejenorda igraju prvu utakmicu osmine finala Lige konferencije. Trener Aleksandar Stanojević poštuje holandski tim i veruje da njegova ekipa može doći do pozitivnog rezultata.

- Izuzetno smo ponosni na klub, igrače i navijače što možemo da prisustvujemo ovakvom spektaklu kao što su evropske utakmice. Nama je titula prioritet, ali smo u situaciji da pišemo istoriju i ne možemo da kalkulišemo. Čeka nas istorijska utakmica. Nije prirodno da kalkulišem, s obzirom na veličinu našeg kluba, da ovaj meč stavimo u drugi plan - rekao je Stanojević i dodao:

- Pričati o motivaciji u Partizanu nema potrebe. Ako nas stisnu, budu bolji... Šta ćemo reći, da nismo motivisani... Igračima ne treba ništa da kažem, igraju evropsku i istorijsku utakmicu. Kakva crna motivacija u Partizanu? Nećemo sad da razmišljamo o Surdulici i Napretku. Imam li strah? Imam, ali nemam kud!

Rikarda će zameniti mladi Marko Milovanović.

- Lazar Marković je spreman, videćemo da li će početi, kao i Marko Jevtović. Braniće Popović, Miljković ili Živković... Videćemo. Fejsa je daleko od 18 zbog povrede. To je frustrirajuće, nije u kombinaciji i ko zna kada će biti - zaključio je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Zbog nadimka

Nisam rijaliti trener

Aleksandar Stanojević naljutio se kad je dobio pitanje vezano za nadimak Šamrok Stanoje:

- Nisam ja rijaliti trener! Komentarisati takve stvari... Vrlo ozbiljno se bavim ovim poslom, imam iza sebe Lige šampiona, ozbiljne uspehe i sad da se ja bavim nadimcima... Neozbiljno mi je to. Treba da pričamo o nekim glupostima. Te rijaliti priče, to može u kafiću i restoranu, na konferenciji pričamo o ozbiljnim stvarima.

SASTAVI

Partizan Fejenord

18.45, RTS 1, Arena sport

Stadion: FK Partizan. Kapacitet: 29.775. Sudija: Maurisio Marijani (Italija).

partizan (4-2-3-1)

Popović - Miljković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jevtović - Marković, Jojić, Menig - Milovanović. Trener: Aleksandar Stanojević.

Fejenord (4-3-3)

Bejlou - Pedersen, Trauner, Senesi, Malasija - Kokču, Tornstra, Aursnes - Džahanbakš, Linsen, Sinistera. Trener: Arne Slot.

FK Partizan
foto: Starsport©

Liga konferencije 1/8 finala

PAOK - Gent 18.45

Partizan - Fejenord 18.45

Slavija - LASK 18.45

Vitese - Roma 18.45

Bodo Glimt - AZ Alkmar 21.00

Lester – Ren 21.00

Marselj – Bazel 21.00

PSV – Kopenhagen 21.00

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track