TSC GOSTUJE NA BRDU Lazetić: Ne priznajemo Čukaričkom da je bolji
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC GOSTUJE NA BRDU Lazetić: Ne priznajemo Čukaričkom da je bolji

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je Čukarički kvalitetan tim, ali da će njegova ekipa pokušati da pruži svoj maksimum, kako bi se pobedom približila četvrtom mestu na tabeli Super lige Srbije.

"Gostujemo kvalitetnoj ekipi koja se u ovoj izjednačenoj ligi izdvojila i čvrsto pozicionirala na trećem mestu tabele. Imaju sjajne igrače, dobar stručni štab i igraju evropske utakmice što mnogo govori o njima", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju ekipi Čukaričkog, u utakmici 27. kola Super lige Srbije.

TSC trenutno zauzima šesto mesto na tabeli sa 34 osvojena boda, dok je Čukarički treći sa 48 bodova.

"Bez obzira što je protivnik Čukarički, mi mu pre utakmice ne priznajemo da je bolji. Izmerićemo snagu i očekujem da potvrdimo kvalitet i pokažemo šta umemo. S druge strane, pokušaćemo da nam ovaj meč bude odrednica ka plej–ofu i da dođemo do četvrte pozicije", rekao je Lazetić.

On je naveo da njegova ekipa u dobrom raspoloženju dočekuje meč na Banovom brdu i da su njegovi izabranici željni da odigraju najbolje što mogu, pokažu svoj kvalitet i dodju do pozitivnog rezultata.

"Za nas je svaka utakmica maltene kvalifikaciona. Mislim da nam je uspelo da se sa tim pritiskom nosimo na dobar način i verujem da ćemo tako nastaviti i na Banovom brdu", rekao je Lazetić.

Vezni igrač Ifet Đakovac takođe je naglasio da su svi u klubu dobro raspoloženi i spremni za važan duel u subotu.

"Cela ekipa igra dobro. Poslednje tri utakmice smo baš dobro odigrali i nadam se da ćemo nastaviti u takvoj formi da postižemo pozitivne rezultate", rekao je Đakovac.

Utakmica TSC - Čukarički igra se sutra od 19.00 u Beogradu.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track