Arsenal, Fjorentina, Anderleht i Salcburg jure najveće kvote
Foto: Profimedia

Arsenal, Fjorentina, Anderleht i Salcburg jure najveće kvote

Fudbal -

Mozzart ponudio četiri najjača koeficijenta na planeti

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su četiri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas.

Arsenal je favorit u sudaru sa Lesterom, koji je pokazao u protekla dva kola da ume da bude neugodan i da se nije pomirio sa ulogom tima iz sredine tabele. Ipak, Tobdžije su u boljem momentu, vezale su četiri pobede i na pragu su plasmana u Ligu šampiona.

Fjorentina se bori za plasman u evrokupove, pa joj je neophodno da savlada Bolonju u sklopu prvenstva Italije, naročito pošto je napravila dva kiksa. Duel sa stadiona Artemio Franki možete da gledate uživo na sajtu mozzartbet.com, a dovoljno je samo da se (besplatno) registrujete. Ujedno, od Anderlehta se očekuje da nastavi dobar niz i protiv Antverpena, kao i od Salcburga u sudaru sa Šturmom.

ARSENAL - LESTER (NEDELJA, 17.30), KEC 1,60

Arsenal je ove sezone dogurao nadomak finala Liga kupa, gde je eliminisan od strane Liverpula. U Premijer ligi posle 25 kola ostvario je 15 pobeda i tri nerešena ishoda, što je donelo 48 bodova i četvrto mesto koje daje pravo nastupa u Ligi šampiona. Tobdžije su u poslednja dva kola pobedile Vulverhempton (2:1) i Votford (3:2), a danas ih očekuje sukob sa Lesterom. Lisice su u prvenstvu odigrale 25 mečeva i ostvartile devet pobeda i šest nerešenih duela, što im je donelo 33 boda i 12. mesto na tabeli. U poslednja dva kola Lester je pobedio Barnli (2:0) i Lids (1:0).

FJORENTINA - BOLONJA (NEDELJA, 12.30), KEC 1,70

Fjorentina ne može da se pohvali nedavnim sjajnim rezultatima u Seriji A i imala je prilično loša dva prethodna meča. Poražena je od Sasuola (1:2) i remizirala je sa Veronom (1:1). Ljubičasti posle 27 kola imaju 43 boda, odnosno četiri manje od zone evropskih pozicija, ali ima utakmicu manje. Sada ih očekuje duel sa Bolonjom, koja izgleda veoma tromo i u poslednjih pet utakmica je izborila samo jednu pobedu nad ne najjačom Specijom (2:1). Izabranici Siniše Mihailovića su se čvrsto smestili u sredinu tabele, ne preti im silazak u zonu ispadanja, ali je malo verovatno da će moći da se izdignu.

ANDERLEHT - ANTVERPEN (NEDELJA, 13.30), KEC 1,60

Anderleht je odlično delovao tokom februara. Vezao je tri pobede u nizu, ali se potom okliznuo i remizirao na gostovanju Levenu, da bi potom nanizao još dva slavlja. Ljubičasto-beli su u martu savladali Ostende (3:0) i sada sa 55 bodova zauzimaju četvrto mesto. Danas dočekuje Antverpen, koji je na trećem mestu sa 56 bodova i takođe je u borbi za plasman u plej-of. Krajem februara Crveni su nastupili ispod očekivanja. Kod kuće su izgubili od Mehelena (1:2), a na gostovanju - od Klub Briža (1:4). U prvoj prolećnoj utakmici, Antverpen je savladao autsajdera Beršot (1:2).

SALCBURG - ŠTURM (NEDELJA, 17.00), KEC 1,45

Borba za mesta u Evropi počinje danas u austrijskoj Bundesligi. Pet od šest timova deli samo tri boda, a titula je ponovo spremna za serijskog šampiona Salcburg, koji je daleko ispred. Bikovi dočekuju drugoplasirani Šturm iz Graca samo pet dana posle ispadanja iz Lige šampiona od Bajerna. S obzirom na 1:7 u Minhenu, Bikovi žele da se iskupe pobedom u 23. kolu. Salcburg je vezao pet pobeda nad Šturmom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track