ZVEZDIN APEL PRED RENDŽERS: Delije poštujte PRAVILA!
Foto: EPA/ROBERT PERRY

saopštenje

ZVEZDIN APEL PRED RENDŽERS: Delije poštujte PRAVILA!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da se pridržavaju pravila na predstojećoj utakmici protiv Rendžersa u Ligi Evropa, kako bi bila izbegnuta nova kazna, pošto su crveno-beli i dalje pod uslovnom kaznom Evropske fudbalske unije (Uefa).

"Podsećamo vas da je Crvena zvezda još pod uslovnom kaznom Uefa, te da će čelnici evropske kuće fudbala pomno pratiti dešavanja na našem stadionu. Iz tog razloga, vrlo je važno da se svi na stadionu pridržavaju ustaljenih pravila, kako naš klub ne bi bio ponovo kažnjen", navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Fudbaleri Zvezde igraju u četvrtak od 18.45 na svom terenu protiv Rendžersa, revanš utakmicu osmine finala Lige Evropa. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Glazgovu Rendžers je pobedio sa 3:0.

"Svi koju u četvrtak dodju na stadion moraju imati kartu. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije će biti otvorene tri sata pre početka meča, pozivamo sve navijače da dođu ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima", piše u saopštenju.

Klub je takođe apelovao na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide i podsetio da za utakmicu sa Rendžersom važe i karte za meč sa Ludogorecom i da nije potrebna zamena.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track