LAZETIĆ PRED PROLETER: Možda ova utakmica bude i najvažnija
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LAZETIĆ PRED PROLETER: Možda ova utakmica bude i najvažnija

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da polusezona ulazi u samu završnicu i da je zbog toga predstojeća utakmica protiv Proletera izuzetno važna za njegov tim.

"Dolazimo do samog kraja regularnog dela sezone pre nego što se ekipe podele i može da se dogodi da ova utakmica bude najvažnija za nas u ovom delu takmičenja", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"U dobrom smo momentu i dobroj seriji, bez obzira na rezultat protiv Čukaričkog i gola koji smo postigli u poslednjim sekundama meča. Zadovoljan sam kako izgledamo na terenu i kako napredujemo", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a sutra dočekuju ekipu novosadskog Proletera, u utakmici u 28. kolu Super lige Srbije.

TSC je trenutno šesti na tabeli sa 35 osvojenih bodova, dok je Proleter na 13. poziciji sa 28 bodova.

Lazetić je dodao da tim TSC-a iz utakmice u utakmicu deluje sve bolje i da ga posebno raduje što igrači prihvataju sve što stručni štab od njih zahteva.

"Ja ću insistirati na tome da od prvog minuta pokušamo da se nametnemo i da igramo na nivou iz prethodnih mečeva. Ako nam to uspe verujem da ćemo pobediti ovog veoma ozbiljnog protivnika", kazao je Lazetić. Trener TSC-a je naveo da je Proleter veoma ozbiljan klub koji u svom kadru ima dobre iskusne igrače, ali i nekoliko mladih koji su se ove sezone izdvojili.

"Dobar im je stručni štab i bez obzira na psihološki pad koji je sigurno usledio kod ekipe posle oduzimanja bodova zbog neregularnosti na utakmici s Radničkim, brzo su se konsolidovali. Koliko su zapravo jaki videlo se na utakmicama protiv Napretka i protiv Crvene zvezde, kada su ozbiljno namučili protivnike", rekao je Lazetić.

On je dodao da u stručnom štabu TSC-a znaju da Proleteru odgovaraju utakmice protiv jakih ekipa, ali da su spremni.

"Umeju dobro i organizovano da se brane, izuzetno su opasni na tranzicijama i spremamo se za veoma tešku i žestoku utakmicu", zaključio je Lazetić. Utakmica TSC - Proleter igra se sutra od 18.00 u Bačkoj Topoli.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track