OVA LEPOTICA JE DONELA BARSI SREĆU: Izgleda BRUTALNO i zarađuje milione! Katalonci joj se javno zahvalili posle uništavanja Reala!
Foto: EPA/ Instagram/addisonraee

barsina amajlija

OVA LEPOTICA JE DONELA BARSI SREĆU: Izgleda BRUTALNO i zarađuje milione! Katalonci joj se javno zahvalili posle uništavanja Reala!

Fudbal -

Barselona je u 29. kolu La Lige razbila Real rezultatom 4:0 i to u Madridu, na stadionu Santjago Bernabeu.

Katalonci su od prvog minuta bili dominantni na terenu i apsolutno zasluženo su stigli do ubedljive pobede u El Klasiku.

Iako je Real prvi na tabeli sa devet bodova više od Sevilje, a 12 od Barselone, očigledno je da je ekipa koju je tokom sezone preuzeo legendarni Ćavi, na odličnom putu da se vrati u borbu za titulu.

A, nakon velikog trijumfa, Barselona je na društvenim mrežama otkrila koji specijalni gost je poslužio kao amajlija u prestonici Španije.

U pitanju je megapopularna Adison Rae, dvadesetdvogodišnja Amerikanka koja je na raznim društvnim mrežama skupila ogromni broj pratilaca.

Adison Rae na društvenim mrežama:

TikTok: 87.200.000

Instagram: 40.300.000

Twitter: 4.900.000

Youtube: 4.600.000

Facebook: 450.000

Amerikanka je dobila na poklon dres Barselone u tradicionalnim bojama sa brojem 10, a sa tribina Santjago Bernabeu stadiona uživala je u predstavi njenog kluba.

Prema pojedinim podacima, Adison Rae je tokom prošle godine zaradila 8.500.000 dolara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track