GLEDAM ZVEZDU, TO NE MOŽE DA SE OPIŠE! Čuveni Makedonac za Kurir: Ćerka mi je Beograđanka, a Zvezda je uvek u srcu
Foto: Kurir Sport

sve najbolje o crveno-belima

GLEDAM ZVEZDU, TO NE MOŽE DA SE OPIŠE! Čuveni Makedonac za Kurir: Ćerka mi je Beograđanka, a Zvezda je uvek u srcu

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače starosti do 21 godine pobedila je u četvrtak vršnjake iz Severne Makedonije na debiju novog selektora Gorana Stevanovića.

Rezultat utakmice koja je odigrana u Beogradu bio je 2:1, a Makedonci su imali razlog da, nezadovoljni zbog poraza, napuste tržni centar Stadion, kao i prestonicu Srbije.

Međutim, nisu pognute glave otišli nazad za Severnu Makedoniju. Barem je takav utisak imao Kurir prilikom slučajnog susreta tokom puta mladih fudbalera kući.

Selektor Makedonaca Dragan Dragi Kanatlarovski bio je raspoložen i da odgovori na nekoliko pitanja.

Šesdesetjednogodišnji stručnjak je proslavljeni makedonski fudbaler koji je deo karijere proveo igrajući za Crvenu zvezdu, a boravak u Beogradu pamti po lepim stvarima.

- Pamtim karijeru u Crvenoj zvezdi po tri ekstra momenta za mene na privatnom i profesionalnom planu. U prvom braku mi se rodila ćerka Marija, ona je Beograđanka. Na profesionalnom planu, to su ne zaboravni dani. Posle 19 godina Zvezda je osvojila duplu krunu. Isto tako mogu da kažem da je treći momenat moj debi za reprezentaciju Jugoslavije - rekao je Kanatlarovski i potom otkrio da je u dobrom odnosu sa nekadašnjim saigračima.

02:28

Dragan Kanatlarovski: Gledam Zvezdu, taj doživljaj ne može da se opiše

- Skoro sa svima se čujem. Sada smo se videli sa Slobodanom Marovićem, s vremena na vreme kada dođem u Beograd vidim Diku Stojanovića, tu su kod nas Pančev i Najdoski. Tu je i Dejan Savićević, bio sam i tamo u Crnoj Gori. Svaki susret sa njima je pozitivna emocija, dobri su ljudi i sportisti.

Kanatlarovski je na kraju poručio i da još uvek redovno prati igru i rezultate crveno-belih.

- Pratim šta radi Crvena zvezda preko malog ekrana. Bili smo u Antaliji sada, pratio sam potencijalne reprezentativce i otišao sam u hotel u kojem je bila Zvezda, video sam se sa starijim igračima i rukovodstvom. Zvezda je uvek u srcu. Taj doživljaj, kada gledam Zvezdu, ne može da se opiše. Za mene je to nešto posebno zato što sam tamo proveo godinu dana, ali ostvario previše uspeha i dobrih rezultata. Ta godina je kruna moje karijere - zaključio je selektor mlade reprezentacije Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track