MIHA KRIO DA JE BOLESTAN! Italijanski list otkriva: Krajem februara imao OZBILJNU HIRUŠKU INTERVENCIJU, pa sa šavovima vodio meč!
Foto: Profimedia

žrtvovao se za tim

MIHA KRIO DA JE BOLESTAN! Italijanski list otkriva: Krajem februara imao OZBILJNU HIRUŠKU INTERVENCIJU, pa sa šavovima vodio meč!

Fudbal -

Ugledni italijanski list "Gazzeta delo sport" otkriva da je Siniša Mihajlović već neko vreme znao da je bolestan, ali to nikome nije govorio.

Na meču protiv Salernitane, koji je odigran 26. februara, nije se osećao dobro, pregurao je nekako i utakmicu protiv Torina, a onda je otišao kod lekara kako bi rešio problem.

Krajem februara trener Bolonje je imao hirušku intervenciju koja nije nimalo naivna, piše italijanski list. Iako pacijenti nakon takvih operacija sedam dana ostaju u bolnici na oporavku, Mihajlović je iste večeri otišao kući. Nije slušao savete, uprkos bolovima sutradan se pojavio na treningu tima. Jedva je stajao na nogama.

"Ja sam profesionalac, tu je Fiorentina. Moramo da napredujemo na tabeli", rekao je tada Mihajlović.

Nekoliko dana nakon operacije, uz pomoć tableta za uklanjanje bola, vodio je utakmicu.

Podsetimo, Mihajlović je u subotu održao konferenciju za medije na kojoj je otkrio da postoje naznake da se leukemija vratila i da će ponovo morati na lečenje.

"Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici", rekao je Siniša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track