MAKEDONCI UPROPASTILI ITALIJU ZA SVA VREMENA: Zvezde Azura se OPRAŠTAJU OD REPREZENTACIJE, javnost u šoku zbog odluka fudbalera
Foto: EPA/CARMELO IMBESI

rasulo

MAKEDONCI UPROPASTILI ITALIJU ZA SVA VREMENA: Zvezde Azura se OPRAŠTAJU OD REPREZENTACIJE, javnost u šoku zbog odluka fudbalera

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Italije prolazi kroz teške momente nakon šokantnog poraza od Severne Makedonije u baražu za Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Makedonci su zaledili Palermo i čitavu Italiju pogotkom Aleksandra Trajkovskog u polufinalu baraža i tako ostavili "Azure" bez plasmana na Mundijal.

O podvigu naših južnih komšija, ali i šoku za Italijane brujao je čitav svet, a nakon utakmice deluje da se Italijani suočavaju sa novim ozbiljnim udarcima.

Roberto Manćini, selektor Italije je dozvolio šestorici fudbalera na pre vremena napuste kamp nacionalnog tima i vrate se klubovima u kojim igraju.

U pitanju su Lorenco Insinje, Marko Verati, Žoržinjo, Ćiro Imobile, Domeniko Berardi i Đanluka Manćini.

Italija
foto: Profimedia

Ali to nije problem o kojem se priča u Italiji.

U pitanju je premišljanje trojice od pomenutih šest fudbalera koji navodno žele da se oproste od igranja za reprezentaciju.

Sudeći po navodima medija u Italiji, razočarani Insinje, Imobile i Žoržinjo razmišljaju da obaveste selektora i Fudbalski savez Italije da više ne žele da igraju za reprezentaciju.

Sama priča o trojici fudbalera izazvala je burne reakcije. Navijači italijanske reprezentacije nisu zadovoljni ni zbog činjenice da su fudbaleri posle poraza napustili kamp nacionalnog tima, a eventualno povlačenje pomenute trojice predstavljao bi veliko iznenađenje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track