VELIKA SRAMOTA VELIKANA Posle užasne vesti da zbog leukemije ponovo mora u bolnicu, SAMO JEDAN KLUB nije dao podršku Mihajloviću!
Foto: Pritnscreen

ZAŠTO ĆUTE?

VELIKA SRAMOTA VELIKANA Posle užasne vesti da zbog leukemije ponovo mora u bolnicu, SAMO JEDAN KLUB nije dao podršku Mihajloviću!

Fudbal -

Fudbalsku javnost u Italiji potresla je vest da se srpskom stručnjaku Siniši Mihajloviću vratila leukemija.

Mihajlović je u subotu na konferenciji za medije otkrio da njegovo zdravstveno stanje nije dobro, da postoje ozbiljne naznake da se bolest vratila i da će ponovo morati na lečenje.

Za samo nekoliko sati nakon konferencije proslavljeni Srbin je na mobilni telefon dobio više od 700 poruka podrške. Društvene mreže su se ekspresno usijale, sportski svet se ujedinio i poželeo brz oporavak čoveku koji je ostavio neizbrisiv trag na Čizmi.

Milan, Roma, Inter, Lacio, Napoli, Fiorentina, Atalanta, Sampdorija... redom su pisali "Forca Siniša" na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama. Oglasili su se svi veliki timovi Serije A, svi osim jednog - Juventusa.

Navodno, to nisu uradili jer smatraju da je takav potez neprimeren za veliki klub. Nisu želeli da izazivaju komentare, a zapravo su svojim sramnim ćutanjem razočarali brojne ljubitelje fudbala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track