DETALJI PLJAČKE RAJKOVIĆEVOG DOMA: Lopovi ga pratili mesecima! Vrednost ukradene robe je OGROMNA! Meri se u stotinama hiljada evra
Foto: Profimedia

blokada policije

DETALJI PLJAČKE RAJKOVIĆEVOG DOMA: Lopovi ga pratili mesecima! Vrednost ukradene robe je OGROMNA! Meri se u stotinama hiljada evra

Fudbal -

Policija je blokirala ulicu u kojoj se nalazi kuća Predraga Rajkovića i istraga je u toku, ali su lopovi izgleda uspeli da pobegnu sa celim plenom, vrednim prema prvim procenama čak oko 300.000 evra, saznaje i prenosi Telegraf.rs.

Kuća je imala sistem alarma i sigurnosne kamere, a i pored toga lopovi su uspeli da provale u kuću. Deo ulaznih vrata je odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo.

Policija pretpostavlja da je u pitanju delo profesionalaca koji su ga mesecima pratili i znali svaki njegov korak. Predrag i njegova supruga Ana, koja je ostala u Beogradu sa decom i ne nalazi se u Francuskoj, trenutno su u velikom šoku i vidno su potreseni, a policija je i dalje na uviđaju sa psima tragačima i pokušava da pronađe dokaze.

Oni su se pobrinuli da ovoga puta ništa ne ostave iza sebe, pa su tako bukvalno sve "očistili" iz stana, u kom su ostavili samo gole zidove. Ukupna vrednost nameštaja, garderobe i svega ostalog iz stana je procenjena na oko 300.000 evra, što znači da je i šteta utrostručena u odnosu na prvi put.

Činilo se kao da je Rajković poprimio za nauk dosta toga posle prve pljačke, obezbedio je stan sa svom opremom, jer je kuća je imala sistem alarma i sigurnosne kamere, ali i pored toga lopovi su uspeli da provale u kuću. Deo ulaznih vrata je odvaljen, a niko od komšija ništa nije čuo. Policija je pristigla na mesto događaja i blokirala je čitavu ulicu.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track