BORJAN NE BRANI U NIŠU: Veliki problem za Crvenu zvezdu, pred teško gostovanje RADNIČKOM!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

maler

BORJAN NE BRANI U NIŠU: Veliki problem za Crvenu zvezdu, pred teško gostovanje RADNIČKOM!

Fudbal -

Crveno-beli imaju spremnu zamenu u čuvaru mreže Zoranu Popoviću

Milan Borjan najverovatnije neće braniti za Crvenu zvezdu u Nišu protiv Radničkog, u subotu od 16.15 časova. Njega će zameniti Zoran Popović.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Borjan je tokom prethodne nedelje bio u Kanadi, gde je branio za selekciju te zemlje koja se prvi put posle 36 godina plasirala na Svetsko prvenstvo. Doduše, Milan Borjan nije čuvao mrežu u poslednjem meču protiv Paname, ali je bio uz reprezentaciju.

Milana Borjana očekuje dug put kući u Beograd, presedanje na nekoliko aerodroma po svetu. I da stigne na vreme, pitanje je koliko bi njegov organizam posle toliko napornog puta bio spreman da odgovori svemu onome što crveno-bele čeka u Nišu.

Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapitena Crvene zvezde na golu će zameniti Zoran Popović, dok će na klupi biti mladi Miloš Gordić. Valja pomenuti da je Milan Borjan ove sezone propustio samo jednu utakmicu i to onu u Lučanima protiv Mladosti, zbog umora. Zoran Popović je u prvenstvu branio gol Crvene zvezde protiv Novog Pazara (4:0), Metalca (3:1), Mladosti (5:1) i TSC (3:2), dok je u Kupu Srbije čuvao gol protiv Inđije (1:0).

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Borjan bi trebalo da bude spreman za povratak na gol sledeće srede, kada Crvena zvezda u četvrtfinalu Kupa Srbije igra protiv ekipe TSC.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track