MORBIDNA KOREOGRAFIJA NAVIJAČA VARŠAVSKE LEGIJE: Strašna poruka za Putina, podržali ih i pristalice protivničkog kluba Leha!
Foto: Profimedia, Shutterstock

skandalozno

MORBIDNA KOREOGRAFIJA NAVIJAČA VARŠAVSKE LEGIJE: Strašna poruka za Putina, podržali ih i pristalice protivničkog kluba Leha!

Fudbal -

Po zlu poznati navijači poljskog kluba iz Varšave Legije, poznati i po skandaloznim koreografijama, prešli su sada svaku meru. Na njihov udaru je niko drugi do predsednik Rusije - Vladimir putin!

Poznato je da navijači u Poljskoj ne vole Rusiju zbog istorijskih sukoba između dve zemlje. Rat u Ukrajini bukti već mesec i po dana, a Poljaci su izrazili jasnu podršku Ukrajincima, ali poslednja poruka sa tribina je baš morbidna!

Navijači varšavskog kluba razvili su ogromnu koreografiju sa likom obešenog ruskog predsednika Vladimira Putina. Na koreografiji Putin nosi dres Spartaka iz Moskve, najpopularnijeg u Rusiji. Spartak je izbačen iz nokaut faze Lige Evrope zbog rata koji je Rusija započela u Ukrajini.

Ono što je dodatno privuklo pažnju jeste što su i protivnički navijači, pristalice ekipe Leha iz poznanja, u ekstazi pozdravili ovaj potez navijača Legije, pa je u jednom momentu ceo stadion aplaudirao koreografiji i pevao uvredljive pesme na račun Vladimira Putina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track