TSC IDE NA MEGDAN ČUKARIČKOM Lazetić: Znamo koliko je teško igrati na Banovom brdu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC IDE NA MEGDAN ČUKARIČKOM Lazetić: Znamo koliko je teško igrati na Banovom brdu

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog na početku plej-ofa Super lige Srbije, ali je dodao da se nada povoljnom rezultatu na Banovom brdu.

"U prethodnom periodu smo imali žestok ritam, tri utakmice u osam dana, od kojih su dve bile sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Uspešno smo zatvorili krug pobedom protiv Voždovca, posle čega smo, konačno, dobili celu nedelju da se malo pregrupišemo, pripremimo i oporavimo", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Momci su u dobrom momentu, znaju šta da očekuju i koliko je teško igrati na Banovom brdu, jer smo pre samo mesec dana tamo odigrali dobru utakmicu", dodao je on.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a sutra gostuju ekipu Čukaričkog u utakmici 31. kola Super lige Srbije.

TSC zauzima četvrto mesto na tabeli sa 41 bodom, dok je ekipa sa Banovog brda treća sa 54 osvojena boda.

"Da smo mogli da biramo, sigurno je da ovo ne bi bio naš izbor. Pred nama je utakmica od velike važnosti, posle koje i mi i Čukarički igramo protiv Zvezde i Partizana, a zna se koliko je to naporno i koliko je teško uzeti im bod", rekao je Lazetić.

"Sa psihološke strane nijednoj ekipi nije svejedno ako iz tri utakmice ne osvoji nijedan bod. Liga je ove godine takva da gotovo svaka utakmica sa sobom nosi veliki pritisak, bodovi se teško uzimaju, pa iako smo na to navikli, znamo da neće biti lako", dodao je on.

Trener TSC-a je naveo da se Čukarički u poslednjih nekoliko godina "pozicionirao uz Zvezdu i Partizan kao klub koji je uvek u vrhu tabele" i da je i ove godine uspeo da potvrdi kvalitet i izdvoji se na trećoj poziciji.

"U poslednjih osam utakmica nisu doživeli poraz i sve to nas upozorava na oprez, ali moji igrači su pokazali da ih upravo utakmice sa najvećim rivalima dodatno motivišu i na njima smo dobri. Ozbiljno treniramo i nadam se povoljnom rezultatu", rekao je Lazetić i dodao da će TSC dati sve od sebe za pobedu.

Fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac je naveo da se njegova ekipa dobro pripremila za utakmicu protiv odličnog protivnika.

"Relativno skoro smo igrali sa protiv njih, tako da mislim da ih dobro poznajemo i spremni smo za duel. Verujem da će to biti dobar početak plej ofa i dobra utakmica", kazao je Banjac.

Utakmica Čukarički - TSC igra se sutra od 14.00.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track