MAJSTORI BILI, MAJSTORI OSTALI Zvezdaši su ih OBOŽAVALI, a sada su pokazali OZBILJNO UMEĆE na turniru organizacije Srbi za Srbe
Foto: Kurir sport

veterani

MAJSTORI BILI, MAJSTORI OSTALI Zvezdaši su ih OBOŽAVALI, a sada su pokazali OZBILJNO UMEĆE na turniru organizacije Srbi za Srbe

Fudbal -

Iako već dugo ne igraju na profesionalnom nivou, nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, pokazali su da su i dalje majstori fudbala. Veterani crveno-belih osvojili su turnir koji je organizovala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe".

Na četvrtom po redu turniru u malom fudbalu održanom u balonu za fudbal "Enfild" u Beogradu, prikupljeno je 170.000 dinara.

Taj novac će biti prosleđen socijalno ugroženim višečlanim porodicama na Kosovu i Metohiji, a osim što je održan sa velikim uspehom, turnir poslužio je i kao dobra zabava, ali i povod da se okupe stari prijatelji koje povezuje crveno-beli dres.

U timu koji je u finalu pobedio ekipu Vukovi rezultatom 2:0, između ostalih su igrali Dejan Milovanović, Boško Janković, Radovan Krivokapić, Dejan Ilić i Milivoje Vitakić, a pridružio im se i Mirko Bunjevčević, brat pokojnog Gorana Bunjevčevića.

00:24

Bivši igrači Crvene zvezde majstori na malom fudbalu

Posebno je raspoložen za fudbal i atraktivne poteze bio Janković koji je 2016. godine završio karijeru, dok su ostali i više nego odlično pratili njegov ritam uprkos činjenici da neki imaju znatno više kilograma u odnosu na period kada su igrali profesionalni fudbal širom Evrope.

1 / 6 Foto: Kurir sport

Kurir sport/A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track