SMRT DETETA DOTUKLA RONALDA: Kristijano je želeo što više DECE, platio surogat majku, a sada proživljava NEIZDRŽIVU BOL!
Foto: AP

TUGA

SMRT DETETA DOTUKLA RONALDA: Kristijano je želeo što više DECE, platio surogat majku, a sada proživljava NEIZDRŽIVU BOL!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo saopštio je da je izgubio bebu.

Krsitijano i njegova nevenčana supruga Georgina su oktobru objavili da čekaju blizance, a nažalost su stigle izuzetno tužne vesti da je dečak preminuo na porođaju.

Ova velika tragedija slomila je slavnog Portugalca koji obožava decu i ne krije da ih želi što više.

Njemu je Georgina rodila več četvrto dete, Alanu Martinu.

Pre Georgine Ronaldo je prvo troje dece dobio je veštačkom oplodnjom od surogat majke: Kristijana Juniora i blizance, Evu i Matea.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/PETER POWELL

Ronaldo je poznat kao muškarac s puno novca koje je spreman da uloži za svoj cilj. Tako je javnosti postalo poznato da koristi usluge surogat majki, odnosno da pronalazi žene koje su spremne na veštačku oplodnju, porođaj i potom odricanje od deteta, naravno sve za pozamašnu svotu novca.

Nakon rođenja blizanaca, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriju u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti.

U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track