TEŠKA SUDBINA RONALDOVE GEORGINE: Bila čistačica i radila za 10 €! Ostala rano bez majke i oca dilera, a sada je izgubila i BEBU
Foto: Instagram

Svi joj zavide, a ona prošla pakao

TEŠKA SUDBINA RONALDOVE GEORGINE: Bila čistačica i radila za 10 €! Ostala rano bez majke i oca dilera, a sada je izgubila i BEBU

Fudbal -

Ceo svet je zanemeo u ponedeljak uveče kada su Kristijano Ronaldo i partnerka Georgina Rodrigez objavili da im je jedna od beba blizanaca preminula na porođaju.

Jedan od najpoznatijih svetskim parova je objavio da je ostao bez muške bebe, dok je ćerkica preživela. To je njihovo drugo zajedničko dete, imaju ćerku Alanu Martinu.

Iako joj svet zavidi zbog bogatstva u kome trenutno uživa, treba reći da je život nije mazio.

Luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga sada su njena svakodnevica, ali Geogrina nikada nije krila da je potekla iz daleko, daleko skromnijeg okruženja i da je sve navedeno za nju nekada bio samo san.

Danas je poznata kao neko ko ne ćuti i ima jasno poruku za kritičarime.

"Mnogo sam radila na sebi, na ostvarenju svojih snova, tako da neki misle da sam bogata od rođenja. Radila sam na sebi i napredovala".

Rođena je Argentinka iz Buenos Airesa, ali najveći deo života provela je u gradiću Haki na severu Španije, u Jaci, pa ima i špansko državljanstvo. Njen otac Jorge je Argentinac, a majka Ana Maria Špankinja. Ostala je bez oba roditelja, prvo bez majke koja je pre 10 godina poginula u saobraćajnoj nesreći, dok joj je otac svet napustio pre tri godine.

Inače, bio je bivši fudbaler te proveo deset godina u zatvoru zbog dilovanja droge, tačnije kokaina i kanabisa. Dve godine je bio u zatvoru u Španiji, a 2003. godine je osuđen na 11 godina zatvora jer je planirao neuspelo krijumčarenje kokaina u vrednosti većoj od 120.000 evra iz Španije u Francusku. Iz zatvora je izašao 2008, ali se ubrzo tamo vratio zbog šverca smole kanabisa vrednog 1.200.000 evra iz Maroka u Španiju. Na slobodi se ponovo našao 2013. godine. Horhe je potom doživeo moždani udar i imao teške zdravstvene probleme s kojima se borio dve i po godine, nakon čega je preminuo 2019.

Georgina i njena sestra Ivana živele su samo s majkom, u velikom siromaštvu. Lepa se Georgina, pre nego se probila u svetu manekenstva, isprobala se i u svetu plesa. Nije uspela kao profesionalna balerina te se zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu.

Potom je, nakon selidbe u Bristol, radila i kao kućna pomoćnica i dadilja, zarađujući 10 evra po satu da bi sebi platila fakultetsko obrazovanje. Usledila je nova životna epizoda, ona u Madridu gde je radila kao asistent prodaje u Gučijevoj prodavnici. I tada joj se, kada je u tu prodavnicu došao Kristijano 2016. godine, život sasvim promenio... Koliko? Pa recimo da danas na svojoj ruci ima prsten vredan pravo bogatstvo.

"Bila je to ljubav na prvi pogled," rekla je jednom prilikom.

Poznastvo sa njim promenilo joj život ne samo materijalno, već ju je i dovelo u centar medijske pažnje i napravilo Instagram zvezdom sa preko 26 miliona pratilaca. Taj broj donosi joj vrtoglave zarade od reklamiranja na mreži. Naime, ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

Uskoro je, upravo zbog veze s Ronaldom, dobila otkaz, ali brzo je našla novi posao u Pradinoj trgovini. Tada su je već saletali Kristijanovi obožavatelji:

"Zvali bi me i raspitivali se o meni praveći se da su potencijalni kupci. Paparaci bi me uvek čekali i počelo mi je biti jako neprijatno."

Međutim, kada je prvi put zatrudnela s Ronaldom, takvi su problemi postali prošlost. Ali, nije htela da bude sasvim zavisna od Kristijanovog bogatstva, pa je pre nego je on otišao u Juventus, upisala kurs finansijskog računovodstva u Madridu.

"Volim da zarađujem novac za sebe i ne želim da mi neko pomaže u tom pogledu. Ako mogu, priuštiću sebi nešto. Ako ne mogu da nosim Šanel, onda ću Zaru."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track