BOMBA, FILIP KOSTIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Uništio Barselonu, pa dobio poziv evropskog VELIKANA, kome je Srbin PRIORITET!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

NA CENI

BOMBA, FILIP KOSTIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Uništio Barselonu, pa dobio poziv evropskog VELIKANA, kome je Srbin PRIORITET!

Fudbal -

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić oduševio je fudbalsku Evropu partijom protiv Barselone i bio je najzaslužniji za eliminaciju slavnog kluba iz Lige Evrope.

Kostić je sa dva gola i asistencijom maltene sam eliminisao Barsu, i tako samo pojačao interesovanje klubova širom Evrope za njega.

Kako pišu italijanski mediji Kostić bi od naredne sezone mogao da ponese dres milanskog velikana Intera koji je već dve godine na meti “neroazura” ali tek sada imaju dovoljno novca za realizaciju transfera.

Već se pojavila informacija da će Srbin dobiti ugovor na četiri godine i da će imati godišnju platu od 5. miliona evra, ali za sada se ne precizira koju bi svotu trebao da inkasira klub iz Frankfurta.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Prethodno se govorilo da bi za transfer nemački klub zahtevao između 40 i 50 miliona evra, a Inter se nada da će prodajom nekih igrača osigurati sredstva za pojačanja.

Podsećamo, Kostić je na početku ove sezone bio već viđen kao novi igrač rimskog Lacija ali je rukovodstvo Ajntrahta stopiralo ovaj transfer, a srpski fudbaler je čak bio privremeno i suspendovan.

Međutim, ubrzo su se strasti smirile i ove sezone je Filip na 36 utakmica u svim takmičenjima postigao 7 pogodaka uz 13 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track