VELIKI BRODOLOM ČARAPANA: Težak poraz Napretka u Kruševcu, Nišlije 4 puta tresle mrežu domaćina
Foto: FK Napredak

SUPERLIGA SRBIJE

VELIKI BRODOLOM ČARAPANA: Težak poraz Napretka u Kruševcu, Nišlije 4 puta tresle mrežu domaćina

Fudbal -

Napredak nastavlja sa katastrofalnim izdanjima u prolećnoj sezoni Super lige Srbije.

Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu, usledio je pravi brodolom na stadionu “Mladost” u Kruševcu. Radnički iz Niša je bio više nego ubedljiv u gradu pod Bagdalom i slavio sa čak 4:0.

Agonija je počela već u 12. minutu, pošto je kapiten Saša Marjanović skrivio jedanaesterac. Golman Vasiljević je “pročitao” izvođača najstrožije kazneArsića, ali ipak nije uspeo da odbrani snažan i precizan udarac.

Drugi gol je postignut već u 25. minutu. Mesarović je prevario Stefana Jovanovića i šutirao ka golu Napretka, a na putu ka mreži lopta je zakačila Mršića i ušla u gol. Tako je nesrećni defanzivac na drugoj uzastopnoj utakmici postigao autogol.

U finišu prvog poluvremena Đorđe Jovanović je matirao Dujmovića, ali je prethodno Alen Melunović bio u ofsajdu, pa je pogodak opravdano poništen, posle provere u VAR sobi.

Na početku drugog dela utakmice i Mitrović se upisao u listu strelaca, pa je praktično utakmica bila rešena. Puleni trenera Zorana Milinkovića su se probudili posle trećeg gola Nišlija, ali nisu ništa uradili konkretno.

Kojčić je u 77. minutu zaradio crveni karton, zbog nedozvoljenog prekršaja, jer je Tomić imao otvoren put ka golu Čarapana. Nespretnom intervencijom u finišu, Posle Aksentijevićevog ubacivanja lopte sa desne strane, Milovanović je nespretno intervenisao i kompletirao trijumf Meraklija i kompletirao veliku blamažu koja se odavno ne pamti.

Konačno, Napredak – Radnički (Niš) 0:4.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track