POTRESNA SCENA IZ SARAJEVA! Fudbaler se iz čista mira srušio na teren, spiker zvao hitnu pomoć, PRAVA DRAMA NA TERENU
Foto: Printscreen YouTube

UZNEMIRUJUĆE

POTRESNA SCENA IZ SARAJEVA! Fudbaler se iz čista mira srušio na teren, spiker zvao hitnu pomoć, PRAVA DRAMA NA TERENU

Fudbal -

Tokom derbi susreta 27. kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Tuzla sitija, dogodila se potresna scena na samom početku drugog poluvremana

Odmah pošto je sudija dao znak za početak nastavka meča, vezista Sarajeva Rifet Kapić srušio se na sredini terena. Kapić je u tom trenutku bio potpuno sam, dodao loptu do saigrača, okrenuo se ka klupi i nakon toga je pao na teren.

Arbitare je odmah prekinuo utakmicu u pozvao lekarsku ekipu domaćeg tima da interveniše. Oni su pružili igraču, a spiker na stadionu je pozvao kola hitne pomoći da uđu na teren.

OVAKO JE BILO U TIM MOMENTIMA:

Sarajevo
foto: Printscreen YouTube

Odmah su igraču Sarajeva pritrčali u pomoć iz klupskog medicinskog tima, a na reakciju hitne pomoći čekalo nekoliko minuta. Srećom, Kapić je brzo došao sebi i bio je svestan prilikom ulaska u kola hitne pomoći.

Kapić je odvezen u Klinički centar u Sarajevu, odakle su na sreću stigle dobre vesti. Fudbaler je primio infuziju sada dobro oseća i nije životno ugrožen. On će ostati još neko vreme u bolnici kako bi se obavili detaljni pregledi i utvrdio razlog zašto mu je pozlilo tokom meča.

Inače, utakmica je završena pobedom gostiju (1:0).

Kurir sport

Bonus video:

01:54

APARAT UZ KOJI JE PREŽIVEO DANSKI FUDBALER ERIKSEN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track