SRPSKI FUDBAL VIŠE NIKO NEĆE DA GLEDA: Na naša dva najveća stadiona ukupno samo 3.500 gledalaca! (VIDEO)
Foto: Kurir

SUPERLIGA SRBIJE

SRPSKI FUDBAL VIŠE NIKO NEĆE DA GLEDA: Na naša dva najveća stadiona ukupno samo 3.500 gledalaca! (VIDEO)

Fudbal -

U srbiji se vodi borba za titulu prvaka, iako mnogo smatraju da je već sve rešeno u trci između jedinih pretedenata na naslov prvaka Crvene zvezde i Partizana... Možda je zato na naša dva najveća stadiona u sredu bilo manje od 3.500 gledalaca, a na fudbalskom objektu u Humskoj čak i manje od hiljadu!

Navijačima nije bilo bitno ni što su u pitanju dva derbija kola, Partizan je ugostio TSC, a Zvezda gradskog rivala, trećeplasirani Čukarički.

Međutim, poražavajuća je činjenica da je u gradu od milion i po stanovnika, samo 3.500 osoba želelo da dođe na stadion i gleda naša dva najveća kluba koji su ove sezone stigli i do osmine finala evropskih kupova.

Manje od hiljadu ljudi došlo je u Humsku gde je viđeno pet golova uz preokret i mnoštvo uzbuđenja, nakon što su "grobari" odlučili da bojkotuju meč zbog termina utakmice.

Na stadionu "Rajko Mitić" je viđen samo jedan gol, ali to nije opravdanje za svega 2.500 gledalaca na jednom od ključnih Zvezdinih mečeva u borbi za petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track