E, TAKO SE TO RADI: Vest Hem našao navijače koji su napravili incident! Sprema im se žestoka kazna AKO BUDU PROGLAŠENIM KRIVIMA
Foto: Profimedia

LIGA EVROPE

E, TAKO SE TO RADI: Vest Hem našao navijače koji su napravili incident! Sprema im se žestoka kazna AKO BUDU PROGLAŠENIM KRIVIMA

Fudbal -

Fudbalski klub Vest Hem identifikovao je dvojicu navijača koji su navodno udarili dvojicu nemačkih radio novinara na stadionu u Londonu dok su prenosili polufinalnu utakmicu Lige Evropa i da je njihova imena predao policiji.Novinari su posle utakmice u četvrtak, u kojoj je Ajntraht pobedio Vest Hem sa 2:1, objavili da su ih udarili navijači koji su sedeli iza njih.

Tim Brokmajer i Filip Hofmajster su naveli da se navijačima Vest Hema nije dopao njihovo "emotivno" komentarisanje nakon što je Ajntraht postigao gol u prvom minutu utakmice i da su počeli da ih udaraju.

Oni su rekli i da su ponovo bili na meti navijača kada je Majkl Antonio postigao izjednačujući gol za Vest Hem.

Rekli su, takodje, da im obezbedjenje na stadionu nije pomoglo i da su dobili pomoć tek pošto je novinarski tim iz Frankfurta kontaktirao kolege iz Vest Hema. Oni su tokom poluvremena prebačeni u glavnu ložu za novinare.

Metropoliten policija je saopštila da saradjuje sa klubom "kako bi se utvrdilo šta se dogodilo i kako bi se identifikovali svi umešani i preduzele sve odgovarajuće mere".

Vest Hem je naveo da će navijačima biti zabranjeno da dolaze na stadion na neodredjeno vreme ako budu proglašeni krivima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track