KAKAV TRENUTAK ZA GOL SERGEJA Lacio preživeo TRILER OD SEDAM GOLOVA! Milinković-Savić postigao jedan od NAJVAŽNIJIH golova sezone
Foto: EPA/Fabio Fagiolini

SERIJA A

KAKAV TRENUTAK ZA GOL SERGEJA Lacio preživeo TRILER OD SEDAM GOLOVA! Milinković-Savić postigao jedan od NAJVAŽNIJIH golova sezone

Fudbal -

Fudbaleri Lacija napravili su veliki preokret i stigli su do pobede u 35. kolu Serije A.

Rimljani su na gostovanju Speciji trijumfovali rezultatom 4:3, nakon što su dva puta nadoknadili zaostatak.

Domaćini su na poluvremenu imali prednost od 2:1, pošto su preko Amijana i Agudela stigli do golova u devetom i 35. minutu. Jedini strelac za "nebesko plave" u prvom delu je bio Ćiro Imobile. On je u 33. minutu postigao 27. gol u sezoni.

U nastavku je rezultat izjednačen autogolom Provedela u 54. minutu, ali samo dva minuta kasnije Specija je opet vodila, pošto je Hristov savladao golmana Strakošu.

Tada je na scenu stupio Sergej Milinković-Savić!

Reprezentativac Srbije je u 68. minutu postigao 10. gol u sezoni (pored čega ima i 11 asistencija).

Na semaforu je tada pisalo 3:3, a veliko slavlje gostima je doneo tragičar iz prethodnog kola, defanzivac, Frančesko Aćerbi koji je bio strelac u 90. minutu utakmice.

Na tri utakmice do kraja prvenstva, Lacio se nalazi na petom mestu, odnosno poziciji koja vodi u Ligu Evrope.

Ekipa Mauricija Sarija ma bod i utakmicu više od Rome, dok Fiorentina sa utakmicom manje ima i tri boda manje u odnosu na Lacio, dok šansu za Evropu vreba i Atalanta sa 55 bodova.

Velika je razlika u mestima pet, šest i sedam.

Petoplasirana ekipa će se radovati Ligi Evrope, šestoplasirana će morati da bude zadovoljna igranjem Lige konferencija, a već sedma pozicija ostavlja ekipu bez izlaska u Evropu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track