MAGIJA TADIĆ ZA APLAUZ DIKE STOJANOVIĆA: Delegacija FSS posetila kapitena Srbije, pod lupom bio i meč Dortmund - Bohum
Foto: Privatna Arhiva

poseta

MAGIJA TADIĆ ZA APLAUZ DIKE STOJANOVIĆA: Delegacija FSS posetila kapitena Srbije, pod lupom bio i meč Dortmund - Bohum

Fudbal -

Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića. Ispalio je kapiten Orlova pravu raketu u meču sa Cvoleom i tako najavio trijumf (3:0) koji je približio „kopljanike“ šampionskom prstenu. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom „A“ reprezentacije Stevanom Dikom Stojanovićem.

Posle meča kapiten Orlova razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera „A“ selekcije Nemanje Filipovića. Tema naravno mnogo, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

Aktivan radni vikend van Srbije imao je i Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4).

Bratislav Živković
foto: FSS

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track