ERAKOVIĆ POZIVA DELIJE U NOVI SAD: Dođite, podržite nas, Zvezda je sa vama uvek jača! Vi ste naš 12. igrač!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

derbi superlige

ERAKOVIĆ POZIVA DELIJE U NOVI SAD: Dođite, podržite nas, Zvezda je sa vama uvek jača! Vi ste naš 12. igrač!

Fudbal -

Crveno-beli na teškom gostovanju ekipi Vojvodine

Fudbaleri Crvene zvezde od 17.00 časova gostuju u Novom Sadu ekipi Vojvodine, što će biti još jedan veliki izazov za crveno-bele. Defanzivac Zvezde Strahinja Eraković, istakao je da je pred crveno-belima još jedna vrlo važna utakmica, ali i naglasio da je podrška vrlo bitna i značajna.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Očekuje je nas još jedna važna utakmica i teško gostovanje, ali vredno smo se spremali za predstojeće izazove. Navijači su uvek naš 12. igrač, gde god da igramo, i voleo bih da ih i u Novom Sadu bude u što većem broju. Čuli smo da je prodato mnogo karata, ali i da ih ima još. Daćemo sve od sebe da opravdamo njihova očekivanja – rekao je Eraković.

Podsetimo, cena karte je 600 dinara, a karte mogu da se kupe u Novom Sadu i danas od 13.00 časova do početka meča na blagajni na južnoj tribini stadiona "Karađorđe".

Delije
foto: Starsport

Pred ekipom Dejana Stankovića su još četiri utakmice. Prva je danas u Novom Sadu, potom predstoji duel sa Radničkim iz Niša na Marakani, pa gostovanje Napretku u Kruševcu i u poslednjem kolu okršaj sa Voždovcem u Beogradu.

Tokom jeseni Crvena zvezda i Vojvodina odigrali su neizvestan duel u Novom Sadu, kada su crveno-beli slavili rezultatom 2:1. Prvi meč u Beogradu završen je miroljubivo, bez golova 0:0. S toga i ne čudi, zašto fudbaleri Crvene zvezde pozivaju navijače u Novi Sad.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track