TEK ĆU DA VAS NERVIRAM! Stanojević opet ZAGRMEO: Degeneku se duguje 900.000, a nama prave haos zbog 200.000? Prave se spinovi...
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

SUPERLIGA SRBIJE

TEK ĆU DA VAS NERVIRAM! Stanojević opet ZAGRMEO: Degeneku se duguje 900.000, a nama prave haos zbog 200.000? Prave se spinovi...

Fudbal -

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ljutito je komentarisao finansijsku situaciju u klubu, pa se dotakao i "večitog rivala".

Jedno novinarsko pitanje bilo je dovoljno da strateg crno-belog tima - plane!

A ono je glasilo: Da li postoji mogućnost da Partizan prestigne Crvenu zvezdu na tabeli Superlige?

"Neću da kažem ništa, vidim da se trudite (govori novinarima)... Ni vi ne verujete! Nisu kiksnuli četiri godine. Nadamo se da će sledeću da kiksnu, nadali smo se u Novom Sadu, prirodno je. Da li verujemo? Paaa... Vidim da vi ne verujete, hoćete, ali ne verujete. Svašta se dešava u fudbalu, ali vi ne verujete", počeo je Stanojević, pa nastavio u još oštrijem tonu.

Aleksandar Stanojević, FK Partizan
foto: Starsport©

"Zar ne može da se izgubi u Novom Sadu? Ne? Zašto igramo? Ili da završimo sezonu. Verujem da mogu da izgube. Svi smo verovali u te stvari, pa se desi Čukarički... Svi smo verovali da će prvenstvo biti regularno, a onda se desi ono sa VAR-om. I opet ću da pričam, sve da nerviram... Imam pravo da pričam, dali smo 100 golova i 100 utakmica pobedili. Prave se spinovi", poručio je Stanojević, pa nastavio u istom ritmu:

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

"Kao da je raspad sistema i da se duguje Luganu ne znam koliko para. nisam čuo da se na drugom mestu priča i pravi frka kada se duguje Degeneku 900.000. A ovde zbog 200.000 se napravi haos. Znate li sa čime se borimo. Znate li šta je 900.000 duga u Srbiji? Pa je sve super i bajno. Ovde se dobijaju uglavnom pare na vreme, iako ima nekih dugova. Nikome se ne duguje 900.000, verovatno bi nas ugasili", smatra trener tima iz Humske.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track