STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN POSLE RADNIČKOG: Trener Zvezde posle POKERA na Marakani pomenuo i navijače
Foto: www.crvenazvezdafk.com

superliga srbije

STANKOVIĆ PREZADOVOLJAN POSLE RADNIČKOG: Trener Zvezde posle POKERA na Marakani pomenuo i navijače

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je večeras da je "prezadovoljan" kako je njegova ekipa odigrala prvo poluvreme. Zvezda je na svom terenu danas pobedila Radnički sa 4:1, u petom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

- Prezadovoljan sam prvim poluvremenom. Dali smo gol na vreme, a mogli smo da postignemo još nekoliko. U nastavku smo kontrolisali meč. Žao mi je zbog primljenog gola. Popustili smo u odnosu ka utakmici i to su stvari na kojima ćemo raditi - rekao je Stanković.

Trener crveno-belih je rekao da je "svaki minut u Zvezdi bitan za igrača", kao i za "navijača na tribinama", ali i za njega da bi mogao da vidi "na koga može da se osloni".

- U principu sam zadovoljan. Viđeno je dosta dobrih stvari protiv korektnog protivnika - dodao je Stanković.

Dejan Stanković se osvrnuo i na podršku navijača i rekao da su bili za "čistu desetku". Zvezda će u sredu igradi protiv Novog Pazara u polufinalu Kupa Srbije.

- Meč sa Novim Pazarom je direktna utakmica koja može da nam obezbedi još jednu borbu za trofej. Zato bih pozvao sve navijače da dođu i da nam pruže podršku - poručio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track