S TRIBINA NAS GAĐALI KAMENICAMA! Šokantne tvrdnje trenera posle HAOTIČNE utakmice: Umesto da pričam o fudbalu, pričam o navijačima
Foto: Printscreen/Arena sport

KRAGUJEVAC

S TRIBINA NAS GAĐALI KAMENICAMA! Šokantne tvrdnje trenera posle HAOTIČNE utakmice: Umesto da pričam o fudbalu, pričam o navijačima

Fudbal -

Burno popodne u Kragujevcu završeno je preokretom Radničkog i incidentu koji je izazvao Nikola Ninković, fudbaler Proletera.

Ipak, na stadionu "Čika Dača", bilo je i stvari koje nisu mogle da se primete putem TV prenosa.

O tome je pričao trener Proletera, Zumbul Mahalbašić, nakon poraza njegove ekipe rezultatom 2:1 u utakmici koja je bila sve samo ne obična.

- Moram da priznam da je dosta uticao pritisak, koji je stvoren, nažalost, od strane ljudi s tribina koji su bacali kamenice. Ovo nisu fudbalske stvari o kojima ja treba da pričam, ali bezmalo smo imali kontakt s navijačima. Mislim da to na ovom nivou Superlige ne sme da se dozvoli - rekao je Mahalbašić, pa nastavio o događajima na terenu:

- Nažalost primili smo dva gola. Bila je veoma teška utakmica, momci su se dobro držali, međutim taj penal i posle toga konufzija kod prekida su nas koštali bodova.

Mahalbašić je govorio o predstojeća dva kola i borbi za ostanak u Super ligi Srbije.

- Mogu da budem ponosan na svoje momke, dali su svoj maksimum. Međutim, opet se osvrćem, možda nije tema, ali ovakve stvari ne bi smele da se dešavaju na superligaškim terenima. Nama ostaje da se okrenemo utakmicama koje su ostale, dok god postoje teoretske šanse mi se nećemo predati. Ova ekipa ima karakter. Nažalost, danas nismo došli do bodova, ali se iskreno nadam da ćemo uz jednu rovovsku borbu i uz malo sreće ipak uspeti da dođemo do baraža.

Proleter posle pet utakmica plej-auta ima 32 boda i zauzima 15. mesto koje direktno vodi u niži rang. Ekipa iz Novog Sada ima tri boda manje od Radničkog i u preostala dva meča mora će da se nada porazima ekipe Nenada Lalatovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track