Prosinečki više voli Zvezdu od Dinama

Prosinečki više voli Zvezdu od Dinama

Fudbal -
Privlači me Kamerun, to je reprezentacija sa izuzetnom tradicijom, koja nekoliko godina stagnira, ali svakako da ima perspektivu, poručio je

ZAGREB - Doskorašnji trener i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je da postoje šanse da se jednog dana ponovo vrati u Zvezdu i istakao da s nikada neće vratiti u Dinamo.

"Ne želim se vratiti u klub gde sam izigran, iz Dinama su me tri puta terali, u Zvezdi su mi navijači govorili da ostanem, to je velika razlika", istakao je Prosinečki koji nije preterano želeo da komentariše svoje dane u zagrebačkom Dinamu.

Prosinečki je otkrio detalje o svojim novim očekivanjima i trenerskim angažmanima.

"Privlači me Kamerun, to je reprezentacija sa izuzetnom tradicijom, koja nekoliko godina stagnira, ali svakako da ima perspektivu", poručio je Prosinečki.

Prosinečki je aktuelnu Zvezdinu generaciju okarakterisao kao dobru ekipu sa sjajnom perspektivom.

"Ova ekipa ima veliku budućnost, to su pokazali protiv Bordoa, ako ih ne razjure za dve do tri godine, sigurno će ući u Ligu šampiona", rekao je Prosinečki.

On je poručio da se sigurno u Dinamo nikada neće vratiti, ni kroz jednu funkciju, ali veruje da se može ponovo desiti da se nađe na klupi crveno-belih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track