NEVIĐENI SKANDAL U KRAGUJEVCU: Huligan preskočio ogradu i krenuo ka klupi Proletera! Novi SNIMAK potvrđuje REČI Ninkovića! VIDEO
Foto: Starsport

superliga srbije

NEVIĐENI SKANDAL U KRAGUJEVCU: Huligan preskočio ogradu i krenuo ka klupi Proletera! Novi SNIMAK potvrđuje REČI Ninkovića! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca došli su do veoma bitne pobede protiv Proletera (2:1), međutim, samu utakmicu su obeležile nefudbalske stvari, kojih je bilo na pretek. Od tuče, gužve, crvenih kartona, pa sve do upadanja navijača na teren!

Kragujevčani su do izuzetno važne pobede došli posle preokreta u samom finišu meča. Pravi haos je usledio u 85. minutu, kada je glavni arbitar Milan Mitić dosudio penal za Radnički.

Tada je došlo do gužve, guranja, pa čak i hvatanja za vrat, a Nemanja Tomić je doneo izjednačenje. U 90. minutu pobedonosni gol je postigao Đorđe Maksimović, na opšte oduševljenje domaćih navijača, ali i trenera Nenada Lalatovića, koji je bio u pravoj ekstazi, a na kraju bio izvan sebe i završio na kolenima!

Ipak, posle utakmice, Nikola Ninković, fudbaler Proletera, koji je u poslednjim trenucima utakmice zaradio i crveni karton zbog faula i gaženja Marka Mirića, otkrio je da su navijači Radničkog čak tri puta preskakali ogradu i da je sudija Mitić bio potplaćen!

Ovaj snimak potvrđuje njegove reči.

Posle neviđenog skandala u Kragujevcu očekuje se brza reakcija nadležnih organa, pre svega Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice superligaša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track