GEJ NE VOLI GEJEVE? Čudna situacija u Francuskoj, u glavnoj ulozi zvezda PSŽ-a! Stigao na utakmicu pa misteriozno "nestao"!
Foto: Profimedia

NEOBIČNO

GEJ NE VOLI GEJEVE? Čudna situacija u Francuskoj, u glavnoj ulozi zvezda PSŽ-a! Stigao na utakmicu pa misteriozno "nestao"!

Fudbal -

Fudbaler PSŽ-a ne igra utakmice na kojima njegova ekipa nosi dresove s duginim bojama

To je navelo francuske medije na razmišljanje, a doneli su zaključak da je to njegova privatna odluka, a ne kluba, a trener Maurisio Poketino je govorio o tome, ne otkrivajući previše.

- Izostavio sam ga iz tima iz privatnih razloga, nije u pitanju nikakva povreda - rekao je Argentinac nakon utakmice protiv Monpeljea.

Reprezentativac Senegala nije bio u sastavu, iako ugledni "Lekip" navodi da je doputovao sa ekipom na ovo gostovanje koje je završeno pobedom Parižana rezultatom 4:0.

PSŽ je na tom meču igrao u belim dresovima, a brojevi na leđima su bili u duginim bojama.

Svi klubovi u Francuskoj su igrali sa takvim dresovima zbog Međunarodnog dana homofobije, bifobije i transfobije, a od 2019. godine u Francuskoj Ligi 1 se nose specijalni dresovi u znak podrške.

Idrisa Gana Gej je odbacio spekulacije medija i poručio da njegov izostanak iz tima nema veze sa nepružanjem podrške LGBT populaciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track