PRIJEM ZA OSVAJAČE KUPA SRBIJE: Gradonačelnik Vidoje Petrović ugostio ekipu KMF Loznica
Foto: T. Ilić

U gradskoj upravi Loznice

PRIJEM ZA OSVAJAČE KUPA SRBIJE: Gradonačelnik Vidoje Petrović ugostio ekipu KMF Loznica

Fudbal -

Za ekipu KMF Loznica pobednika Kupa Srbije u futsalu upriličen je prijem u gradskoj upravi gde ih je povodom ovog velikog sportskog uspeha primio gradonačelnik Vidoje Petrović sa saradnicima.

Petrović je čestitajući na osvojenom peharu podsetio da se u KMF Loznica nisu zadovoljili stalnim napredovanjem iz lige u ligu i ulaskom u Prvu već su sada doneli i Kup Srbije što je obradovalo njihove sugrađane i učinilo ih ponosnim.

- Zahvalan sam im što snagom ličnog primera pokazuju da je sport nešto što može doneti ne samo radost već i mnogo više. Na najlepši način su poslali divne poruke svojim sugrađanima. Oni potvrđuju da kada imate jasan cilj, kada uporno radite na njegovom ostvarenju rezultat ne može izostati. Sa njima su njihov grad i sportska javnost. Grad Loznica će uz podršku države i njenog rukovodstva truditi da iz godine u godinu izgrađuje nove sadržaje sportske infrastrukture kako bismo omogućili svim sugrađanima da imaju odlične uslove da se bave sportom – kazao je Petrović.

Loznica
foto: T. Ilić

Kapiten KMF Loznica Marko Perić kazao je da je za klub najvažnija naredna utakmica sa Konjarnikom u polufinalu plej-ofa Prve lige.

- Nadam se povoljnom rezultatu, prolasku u finale i da ćemo osvojiti ligu i doneti Loznici dupli krunu –rekao je on posle prijema i pozvao navijače da ih prekosutra podrže u hali ‘’Lagator’’.

Loznica
foto: T. Ilić

Podsetimo, ekipa KMF Loznica pobednik je Kupa Srbije pošto je slavila sa 4:2 protiv Novog Pazara u finalu odigranom u Vranju. Osvajanje Kupa Srbije je do sada najveći uspeh kluba koji se u viši rang selio iz sezone u sezonu, a ukoliko u sredu pred domaćim navijačima u majstorici polufinala plej-ofa savlada beogradski Konjarnik plasiraće se u finale Prve lige. Ukoliko to uspe Loznicu će čekati bolji iz duela FON i Vranje koji takođe igraju majstoricu. Zeleno-beli se nadaju da će u klupske vitrine stići i drugi pehar pa tako uspešnu sezonu učiniti još boljom na radost svih Lozničana.

Loznica
foto: T. Ilić

T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track